Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στον Πιερικό ο Παπατολίκας, συνεχίζουν Ναρίνογλου και Παντζιάλας

Ξανά στα γκολπόστ του Πιερικού ο Δημήτρης Παπατολίκας.

Ο 31χρονος (17/11/1987) γκολκίπερ κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πιερίας με τα χρώματα της ΑΕ Καρίτσας και επιστρέφει στους “μελανόλευκους” στους οποίους αγωνίστηκε τόσο τη σεζόν 2017/2018 όσο την τετραετία 2012-2016.

Έχει υπερασπιστεί στο παρελθόν την εστία της Πύδνας Κίτρους, του Ηρακλή, της ΑΕΠ Κατερίνης, της Ελπίδας Σαπών, του Μέγα Αλέξανδρου Ηράκλειας, του Πανθρακικού και του ΓΑΣ Σβορώνου.

Παράλληλα, η ομάδα της Κατερίνης ανακοίνωσε την παραμονή των Νίκου Ναρίνογλου (11/09/2000, επιθετικός) και Διονύση Παντζιάλα (06/04/2000, μέσος) οι οποίοι απέδειξαν πως μπορούν να βοηθήσουν τον Πιερικό.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

“Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του γνωστού Κατερινιώτη 31χρονου τερματοφύλακα Δημήτρη Παπατολίκα ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα που τον ανέδειξε. Η προσθήκη του εξαιρετικού τερματοφύλακα αποτελούσε μεταγραφικό στόχο αρκετών ομάδων.

Ο τερματοφύλακας Δημήτρης Παπατολίκας αγωνίστηκε ανελλιπώς στο πρωτάθλημα της Football League από την αγωνιστική περίοδο 2012-2015 και στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας από την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Έχει αγωνιστεί στον Πανθρακικό, Ηρακλή, Πιερικό, Πύδνα Κίτρους και Α.Ε. Καρίτσας. Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένεια τον ποδοσφαιριστή. Τον ευχόμαστε να είναι υγιής και να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του με πολλές επιτυχίες με την μελανόλευκη φανέλα.”

 

“Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ βρισκόμενος σε πλήρη εξέλιξη στην υλοποίηση του προγραμματισμού και συνεχίζοντας τον σχεδιασμό για την νέα αγωνιστική περίοδο 2019/2020 στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας, ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας του με δύο νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, τον Νικόλαο Ναρίνογλου και τον Διονύσιο Παντζιάλα τους καλωσορίζουμε εκ νέου στην μεγάλη οικογένεια του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και τους ευχόμαστε συλλογικές διακρίσεις, υγεία και πολλές επιτυχίες με την μελανόλευκη φανέλα.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected