Κατηγορίες
Διάφορα

Εκλογές – Ημαθία : Η σπουδαία βραδιά για τον Τάσο Μπαρτζώκα και η “μάχη” Καρασαρλίδου-Τόλκα για τα βουλευτικά έδρανα

Με ενσωματωμένα τα 286 από τα 292 εκλογικά τμήματα στην Ημαθία, η Νέα Δημοκρατία προηγείται με σημαντική διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ.

Όσον αφορά τη σταυροδοσία, με καταμετρημένο το 83% των εκλογικών τμημάτων, η ΝΔ εξασφαλίζει τρεις έδρες, έναντι μία της απερχόμενης κυβέρνησης.

Ο Απόστολος Βεσυρόπουλος θα είναι σίγουρα πρώτος στον νομό, καθώς έχει ήδη συγκεντρώσει 11.434 ψήφους, έναντι 8.789 του Λάζαρου Τσαβδαρίδη, ο οποίος έχει ελάχιστη απόσταση από τον Τάσο Μπαρτζώκα, που είναι ο μεγάλος νικητής της βραδιάς στην Ημαθία.

Ο 40χρονος δικηγόρος συγκεντρώνει μέχρι στιγμής 8.738 ψήφους και προπορεύεται κάτι παραπάνω από 1.850 του Φώτη Κουτσουπιά, ο οποίος θα καταταγεί τέταρτος. Στην πέμπτη θέση βρίσκεται η Νίκη Καρατζιούλα, που έχει 5.748 ενώ η Ιφιγένεια Βλαχογιάννη έχει συγκεντρώσει 1.220 ψήφους.

Στον ΣΥΡΙΖΑ, η μέχρι πρότινος Υπουργός Φρόσω Καρασαρλίδου προπορεύεται μόλις 150 ψήφους του Άγγελου Τόλκα και η μοναδική έδρα του κόμματος θα κριθεί στο νήμα.

Από τα υπόλοιπα κόμματα, στο ΚΙΝΑΛ πρώτος είναι αυτή τη στιγμή ο Χαράλαμπος Γκιόνογλου, στην Ελληνική Λύση η Αντωνία Καραγιάννη στο ΚΚΕ η Ιωάννα Σοφρόνωφ-Ταμπάκη, ενώ ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καρολίδης συγκεντρώνει μέχρι στιγμής 588 ψήφους με τη Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected