Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Τέσσερις ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της Θέρμης και στη Γ Εθνική

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η υλοποίηση του αγωνιστικού σχεδιασμού στον Θερμαϊκό Θέρμης.

Όπως αναφέρει το metrosport.gr, η διοίκηση σε συνεργασία με το τεχνικό δίδυμο των Τάσου Δούμα και Βασίλη Μπούρκα δίνει προτεραιότητα στις ανανεώσεις, καθώς υπάρχει εμπιστοσύνη στο έμψυχο δυναμικό της περσινής χρονιάς που οδήγησε στην κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΜ και την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Οι συζητήσεις με την πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών έχουν ξεκινήσει και ήδη έχουν προκύψει οι πρώτες συμφωνίες. Συγκεκριμένα, οι Νίκος Μπικιάρης, Κυριάκος Χαραλαμπίδης, Παναγιώτης Βαλαής και Γιώργος Πόζογλου έχουν δώσει τα χέρια με τη διοίκηση και συνεχίζουν την ομάδα και τη νέα σεζόν.

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, προτεραιότητα έχει δοθεί στην απόκτηση νεαρών κάτω των 19 ετών με δεδομένη τη διάταξη υποχρεωτικής συμμετοχής τουλάχιστον ενός 19άρη (και νεότερου) καθ’ όλη τη διάρκεια του 90λέπτου, η οποία προβλέπεται στην προκήρυξη.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται η γνωστοποίηση των φιλικών προετοιμασίας. Η πρώτη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί, κατά πάσα πιθανότητα, στις 29 του μηνός και οι προπονήσεις θα διεξαχθούν στα γήπεδα στο φράγμα της Θέρμης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected