Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

“Δεμένος” με το Τσιλιβή ο Σάκης Γεωργίου, συνεχίζει και ο Λιβέρης

Στον ΑΟ Τσιλιβή θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους δύο ποδοσφαιριστές με βαρύ βιογραφικό.

Δύο παίκτες που έχουν συνδέσει το όνομα τους εδώ και αρκετά χρόνια με το ζακυνθινό ποδόσφαιρο. Στέλιος Λιβέρης και Σάκης Γεωργίου είπαν το “ναι” και συμφώνησαν να οδηγήσουν την ομάδα του Πλάνου στις Εθνικές κατηγορίες.

Όπως αναφέρει το ioniansports, δύο από τους πυλώνες του νέου οικοδομήματος θα είναι εκεί στο ραντεβού της ομάδας με την ιστορία στο παρθενικό ταξίδι στη Γ΄ Εθνική. Για τους δύο αυτούς ποδοσφαιριστές δεν χρειάζονται συστάσεις καθώς εδώ και πολλά χρόνια έχουν φάει τα γήπεδα ανά την Ελλάδα με του κουτάλι.

Ο Στέλιος Λιβέρης με την ομάδα του ΑΠΣ Ζάκυνθος στη Γ΄ Εθνική αλλά και παλιότερα με την ομάδα του Πανηλειακού και Καλαμάτας στη Β΄ Εθνική. Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που χει βγάλει το ζακυνθινό ποδόσφαιρο και παρά τα 34 χρόνια του παραμένει ένας ηγέτης εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Ο Ημαθιώτης Σάκης Γεωργίου έγινε όμως στην συνέχεια, είναι ένας ποδοσφαιριστής που με το ήθος και την αγωνιστικότητα του ‘έμεινε για πάντα στις καρδιές των ζακυνθινών . Και αυτός για πολλά χρόνια στην ομάδα του ΑΠΣ Ζάκυνθος στη Γ΄ Εθνική και στην συνέχεια έγινε κάτοικος Πλάνου και αρχηγός της ομάδας του ΑΟ Τσιλιβή.

Η διοίκηση γνωρίζει ότι πάνω σε αυτούς τους δύο παίκτες μπορεί να κτίσει μια γερή ομάδα. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν επαφές με τον Σάκη Μαλαφούρη και τον Νίκο Κακολύρη και αν συμφωνήσουν θα ανακοινωθούν. Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές που συνετέλεσαν τα μέγιστα έτσι ώστε η ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα και να ανέβει κατηγορία. Ο Μάριος Κωστάκης δεν θα συνεχίσει στην ομάδα του Πλάνου λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected