Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Αθλήματα

Συνεχίζει στη 16άδα η Μεσοχωρίτου

Η Γαλάτεια Μεσοχωρίτου συνεχίζει την προσπάθειά της στο Prokuplje της Σερβίας και πέτυχε ακόμα μια νίκη, για να προκριθεί στις “16” καλύτερες παίκτριες του Prokuplje Open.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η Μεσοχωρίτου, η οποία ξεκίνησε την προσπάθειά της στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων της Σερβίας από τα προκριματικά, όπου πέτυχε δυο νίκες, κέρδισε και την πρώτη της αναμέτρηση για το κυρίως ταμπλό, επικρατώντας της Σλοβάκας Laura Svatikova με 6-4, 6-2.

Δεν αντιμετώπισε προβλήματα η 18χρονη Ελληνίδα τενίστρια, που έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Μετά το 4-2 του 1ου σετ δεν επέτρεψε στη Svatikova να την ισοφαρίσει, ενώ στο 2ο σετ “ξέφυγε” με 5-0 και ολοκλήρωσε την πρόκριση στο 8ο game, έπειτα από 1 ώρα και 16 λεπτά αγώνα.

Στον 2ο γύρο του Prokuplje Open θα έχει μια δύσκολη αποστολή, ενάντια στη 19χρονη Ουκρανίδα Viktoriia Dema, που βρίσκεται στο Νο. 1 του ταμπλό και στο Νο. 48 της παγκόσμιας κατάταξης της ITF.

Στο διπλό, η Μεσοχωρίτου δεν κατάφερε να μπει στην ημιτελική φάση, καθώς μαζί με τη συμπαίκτριά της από την Κροατία, Lana Sipek, ηττήθηκαν σε ένα κλειστό ματς από τις Darya Astakhova και Laura Svatikova, No. 3 στο ταμπλό, με 6-3, 4-6, 10-5.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected