Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αποχώρηση αριθμός 6 από τη Γ Εθνική!

Μετά τους πρωταθλητές Όλυμπο Αγιάσου (ΕΠΣ Λέσβου), ΑΟ Πρόννοι (ΕΠΣ Κεφαλληνίας/Ιθάκης), Αλέξανδρο Κιλκίς (ΕΠΣ Κιλκίς), ΑΟ Κατασταρίου (από πέρσι στη Γ Εθνική) και Κανάρη Νενήτων (ΕΠΣ Χίου), μία ακόμη ομάδα που έχει δικαίωμα συμμετοχής, δεν θα το πράξει.

Ο λόγος για την ΑΕ Βαθύλλου/Πανσαμιακού, η οποία ανακοίνωσε πριν από λίγο πως δεν δύναται να αγωνιστει σε μια εθνική κατηγορία, λόγω των οικονομικών επιβαρύνσεων που προκύπτουν για τις νησιώτικες (και όχι μόνο) ομάδες.

Ωστόσο, θα συμμετέχει κανονικά στο Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά :

“Η Αθλητική Ένωση Βαθύλλου –Πανσαμιακού ενημερώνει τους φίλους του Συλλόγου και όλο το φίλαθλο κοινό ότι κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. η ομάδα δεν θα δηλώσει συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Η απόφαση μας αυτή πάρθηκε, διότι το οικονομικό κόστος είναι πάρα πολύ μεγάλο για ένα Σωματείο καθαρά Ερασιτεχνικό όπως το δικό μας.

Κύριο μέλημα μας ήταν και είναι η οικονομική αυτοτέλεια του Σωματείου και δεν θα το βάζαμε ποτέ σε κίνδυνο και σε περιπέτειες με απρόβλεπτες συνέπειες.

Γι αυτό το λόγο όπως προείπαμε, παραιτούμαστε του δικαιώματος μας για άνοδο στην Γ΄Εθνική και το παραχωρούμε στην δεύτερη ή τρίτη ομάδα του Πρωταθλήματος που ενδεχομένως να θέλει και να μπορεί να συμμετάσχει.

Τέλος, ενημερώνουμε ότι θα συμμετάσχουμε στο Κύπελλο Ελλάδος για τη σαιζόν 2019 – 2020 ως Κυπελλούχο Σωματείο Νομού Σάμου.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected