Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Με ελεύθερη μεταγραφή στη Λαμία ο Σάλιακας!

Ο Μανώλης Σάλιακας θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν με τη φανέλα της Λαμίας αφού οι Φθιώτες τον απέκτησαν με κανονική μεταγραφή από τον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρει το Sportime, ο 22χρονος μέσος αποχωρεί οριστικά από τους Πειραιώτες αφού δεν υπολογίζεται από τον Πέσρο Μαρτίνς, για να αγωνιστεί στην ομάδα του Μάκη Χάβου.

Τις δύο τελευταίες σεζόν ο κρητικός άσος αγωνίστηκε με τον ΑΟ Χανιά-Κισσαμικό στην Football League ενώ την χρονιά που ολοκληρώθηκε ο Σάλιακας είχε 19 συμμετοχές με 2 γκολ και 2 ασίστ.

Ο Μανώλης Σάλιακας είναι γεννημένος στις 12 Σεπτεμβρίου 1996 στο Ηράκλειο και αγωνίζεται ως δεξιός πλάγιος αμυντικός.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ακαδημία Νέων του Εργοτέλη, ομάδα της πόλης που γεννήθηκε. Ήδη διεθνής με την Εθνική Παίδων Ελλάδας, εντοπίστηκε από τους ανιχνευτές ταλέντων του Ολυμπιακού, οι οποίοι τον απέκτησαν με μεταγραφή του στους πρωταθλητές της Super League το χειμώνα του 2013.

Έχει συμμετοχές με όλες τις μικρές Εθνικές Ομάδες. Με την Εθνική U17, 8 συμμετοχές και 1 γκολ, με την Εθνική U18, 4 συμμετοχές, με την Εθνική Νέων, 17 συμμετοχές και 1 γκολ και με την Εθνική Ελπίδων, 13 συμμετοχές και 3 γκολ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected