Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Basket

Στον ΦΟ Αριδαίας ο Πονόπουλος

Μετά την απόκτηση του Νίκου Γεωργάκη, ο ΦΟ Αριδαίας αποκτά έναν ακόμη καλαθοσφαιριστή ενόψει της συμμετοχής του στη Γ Εθνική.

Η ομάδα της Πέλλας ανακοίνωσε πριν από λίγο τη συμφωνία με τον 22χρονο small forward, Γιώργο Πονόπουλο, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Φίλιππο Βέροιας.

Αναλυτικά :

“Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Φ.Ο. Αριδαίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Πονόπουλο.

Ο 22χρονος αθλητής έχει ύψος 1.95μ. και αγωνίζεται στη θέση του small forward.

Ο Γιώργος Πονόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών και την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Φίλιππο Βέροιας στη Β’ Εθνική. Στο παρελθόν αγωνίστηκε και σε άλλες ομάδες Β’ Εθνικής, όπως ο Ιωνικός Ιωνίας (2015-16) και το Στρατώνι (2016-17 και 2017-18).

Ο εξαιρετικός του χαρακτήρας, η αγωνιστικότητα και το πάθος του για το μπάσκετ είναι τα στοιχεία που ξεχωρίσαμε στον Γιώργο και επιμείναμε για την απόκτησή του.

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο Πονόπουλο στην οικογένεια του Φ.Ο. Αριδαίας, του ευχόμαστε ολόψυχα να είναι υγιής και να πραγματοποιήσει μια επιτυχημένη χρονιά.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected