Κατηγορίες
Αθλήματα

Πρόκριση στον ημιτελικό των χαμηλών εμποδίων για την Καραγιάννη! (vid)

Παρά τη δυνατή βροχή και τη χαμηλή θερμοκρασία η Ολυμπία Καραγιάννη κατάφερε να πετύχει τον πρώτο της στόχο στο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 και να προκριθεί στον ημιτελικό των 400 μ. εμπ.

Η 21χρονη αθλήτρια δεν επηρεάστηκε από τα καιρικά φαινόμενα και κάνοντας μια κούρσα δίχως σοβαρά λάθη κατάφερε να τερματίσει στην πέμπτη θέση της σειράς της με 59.35. Η Καραγιάννη μπήκε στην τελική ευθεία με αρκετές δυνάμεις, ωστόσο στα τελευταία μέτρα υποχώρησε σε σχέση με την τρίτη και τέταρτη αθλήτρια, που τερμάτισαν οριακά μπροστά της. Σε κάθε περίπτωση η εμποδίστρια, που γυμνάζεται με τον Κώστα Χήτα έδειξε σε καλή κατάσταση και σε θέση στον αγώνα του Σαββάτου (17.00) να βελτιώσει το ατομικό της 58.77. Η Καραγιάννη προκρίθηκε με την 15 επίδοση, στο σύνολο των 16 αθλητριών που θα συνεχίσουν στη διοργάνωση.

Την κορυφαία επίδοση στον προκριματικό σημείωσε η Χάνα Μιχάλαβα με 58,24 και νέο ατομικό ρεκόρ, ενώ νικήτρια στη σειρά της Ελληνίδας ήταν η Ιταλίδα Λίντα Ολιβιέρι με 58.48, η αθλήτρια που έχει την κορυφαία επίδοση με 55.97 και είναι το φαβορί για το χρυσό.

Αντίθετα με την Καραγιάννη, η Δέσποινα Μαλταμπέ δεν τα πήγε όσο καλά θα ήθελε, αφού ολοκλήρωσε τον αγώνα της στο 1,68 μέτρα. Η αθλήτρια στη συνέχεια δεν μπόρεσε να “νικήσει” το 1,73 μέτρα. Η πρόκριση στο ύψος έκλεισε στο 1,78 μ. με 13 αθλήτριες να συνεχίζουν στον τελικό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected