Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τρίτη μεταγραφή ο Ανδρέας Κορνελάτος

Δεν σταματάει ο προγραμματισμός της ΑΕ Μοσχάτου με τη διοίκηση Φαναρίτη, παρά τις δύσκολες οικονομικά εποχές να δείχνει ότι στοχεύει σε ποδοσφαιριστές με πείρα που τα προηγούμενα χρόνια κοσμούσαν τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ντούμπερετ και Γιώρας ήταν η αρχή για την Πειραϊκή ομάδα που σήμερα ήρθε σε συμφωνία με ακόμη μια πολύτιμη μονάδα που «γνωρίζει» την κατηγορία έχοντας αγωνιστεί σε ομάδες που είχαν δύσκολο στόχο, όπως έχει και η ΑΕ Μοσχάτου.

Όπως αναφέρει το Stoplekto, η επόμενη μεταγραφική κίνηση ακούει στο όνομα «Ανδρέας Κορνελάτος».

Ο 28χρονος αμυντικός μέσος πέρυσι αγωνίστηκε στην Ερμιονίδα μετρώντας 22 συμμετοχές και 1 γκολ.Πάντως το… πλαμαρέ του μιλάει από μόνο του αφού ο ικανοτατος άσος στο ξεκίνημα του έπαιξε στον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας για να ακολουθήσει μια μεγάλη καριέρα στην Football League και Γ’ Εθνική. Συγκεκριμένα, ο Κορνελάτος έχει περάσει από Αστέρα Μαγούλας, Ολυμπιακό Βόλου, Εθνικο Γαζώρου, Πανελευσινιακό, Ιάλυσο, Χαλκίδα, Ταμυναϊκό και Παλαιόχωρα.

Με την κίνηση αυτή οι πράσινοι δείχνουν την πρόθεση τους να σταθεροποιηθούν στις εθνικές κατηγορίες και να δείξουν ότι θα αποτελέσουν αξιόπιστη δύναμη τα επόμενα χρόνια.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected