Γ Εθνική / Τοπικά

Και ο Σκουλάς παρών στο “κυανόλευκο” ρόστερ

Συνεχίζει και τη νέα σεζόν στον ΑΟ Πόρου της Γ Εθνικής ο Σωκράτης Σκουλάς.

Ο 25χρονος (09/03/1994) ακραίος αμυντικός θα αγωνιστεί για δεύτερη χρονιά στους πρωταθλητές Ηρακλείου, ενώ παλαιότερα έπαιξε σε Ζαρό, Αθλόπολις, Ηρόδοτο, Νέα Ιωνία και στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ.

Αναλυτικά :

«Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Σωκράτη Σκουλά.

Μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο ποδοσφαιριστής με τον γενικό αρχηγό του σωματείου Αντώνη Τσαίνη, επήλθε προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και ο 25χρονος δεξιός μπακ-χαφ θα είναι μέλος της ομάδας μας για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Του ευχόμαστε να έχει υγεία και να μας βοηθήσει και τη νέα περίοδο στη Γ’ Εθνική».

Ποιος είναι

Ο Σωκράτης Σκουλάς με καταγωγή από Ανώγεια και Αθηνα, γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου 1994 και καλύπτει όλη τη δεξιά πλευρά. Πέρυσι στέφθηκε πρωταθλητής με τον Α.Ο. Πόρου και θα φοράει τα «μπλε» και την καινούργια σεζόν στις Εθνικές κατηγορίες. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στο εφηβικό τμήμα της Νέας Ιωνίας πριν κάνει το μεγάλο άλμα για την ΑΕΚ, φορώντας τη φανέλα της Κ17 των «κιτρινόμαυρων». Στη συνέχεια επέστρεψε στην πρώτη ομάδα της Νέας Ιωνίας αγωνιζόμενος μαζί της για δύο χρόνια στο Περιφερειακό πρωτάθλημα. Ακολούθησαν ο Ηρόδοτος (για μία τετραετία), το Αθλόπολις (έξι μήνες), ο Ζαρός, πριν πάρει μεταγραφή πέρυσι για την ομάδα μας».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected