Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Δημοσίευμα φέρνει στον ΠΑΟΚ τον Filip Bradaric!

Οι αρχικές αξιώσεις της Κάλιαρι έπεσαν στο κενό και πλέον οι Ιταλοί συζητούν με τον ΠΑΟΚ σε πιο λογικά νούμερα με φόντο την παραχώρηση του 27χρονου Κροάτη χαφ, Φίλιπ Μπράνταριτς.

Πριν από αρκετές ημέρες, η Κάλιαρι αξίωνε ένα ποσό κοντά στα 15 εκατ. ευρώ προκειμένου να παραχωρήσει τον 27χρονο Κροάτη. Μάλιστα, τα μέσα από την Ιταλία και την πατρίδα του, τον έφερναν μια… ανάσα από την Σεβίλλη.

Όπως αναφέρει το SDNA, οι Ισπανοί φαίνεται πως έχουν φύγει από το προσκήνιο και η Κάλιαρι συζητά σε πιο λογικά νούμερα την υπόθεση παραχώρησής του.

Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε στα υπόψιν του τον Μπράνταριτς και μετά την σύμφωνη γνώμη του Φερέιρα, ο οποίος τον υπέδειξε ως τον… εκλεκτό στα χαφ, διαπραγματεύονται σε ένα ποσό πώλησης κοντά στα τέσσερα εκατ. ευρώ.

Τις τελευταίες ώρες οι «ζυμώσεις» κορυφώνονται δεδομένου πως οι δύο ομάδες είναι σε διαπραγματεύσεις προκειμένου να επέλθει η συμφωνία.

Με τη σειρά του, ο 27χρονος δείχνει ιδιαίτερα θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στους νταμπλούχους Ελλάδος με φόντο και την πρόκληση της Ευρώπης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected