Αθλήματα

Νέα νίκη με ανατροπή για την Παπαμιχαήλ

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ συνεχίζει τις μεγάλες εμφανίσεις στα χωμάτινα γήπεδα και για δεύτερη φορά μέσα σε 4 μέρες κέρδισε την Ισπανίδα Irene Burillo Escorihuela, παρόλο που βρέθηκε πίσω με σετ.

Η 26χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, επιβλήθηκε της Ισπανίδας παίκτριας με 1-6, 6-4, 6-0, κάνοντας εντυπωσιακό comeback μετά από το κακό της ξεκίνημα και το χαμένο 1ο σετ, για να προκριθεί στον 2ο γύρο του Schönbusch Open.

Δεν ήταν καθόλου εύκολη νίκη για τη Δέσποινα, που χρειάστηκε να παλέψει σκληρά στο 2ο σετ. Ήταν πίσω με 4-4, 40-30 και έπρεπε να σβήσει 3 game point για να αποτρέψει το 5-4. Το έκανε και λίγο μετά πέτυχε και το break, για να πάρει εκείνη το προβάδισμα και να σερβίρει επιτυχώς για την κατάκτηση του σετ.

Αυτό “έλυσε” τα χέρια στην Παπαμιχαήλ, που “λύγισε” πνευματικά την 22χρονη Ισπανίδα, Νο. 7 στο ταμπλό και Νο. 388 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA. Στο 3ο σετ δεν έχασε ούτε ένα game η Ελληνίδα, ολοκληρώνοντας την ανατροπή με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο, έπειτα από 1 ώρα και 55 λεπτά παιχνιδιού.

Ήταν η 6η διαδοχική νίκη της Δέσποινας στο tour, μετά από μια τρομερή εβδομάδα στο Getxo της Ισπανίας, όπου κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της σε διοργάνωση των 25.000 δολαρίων. Το Σάββατο είχε κερδίσει την ίδια παίκτρια, για τα ημιτελικά εκείνου του τουρνουά.

Και το Schönbusch Open ανήκει στην κατηγορία των 25.000 δολαρίων και φιλοξενείται στο Aschaffenburg της Γερμανίας. Στον 2ο γύρο η Δέσποινα θα αντιμετωπίσει την Ολλανδέζα Indy De Vroome, Νο. 842 στην κατάταξη της WTA και Νο. 104 στην κατάταξη της ITF.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected