Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Διπλό «χτύπημα» με Αντωνόπουλο, Χαντζή!

Διπλή μεταγραφική κίνηση από την Αταλάντη, ενόψει της συμμετοχής της στη Γ’ Εθνική τη νέα σεζόν.

Όπως αναφέρει το lamiaole, η ομάδα της Λοκρίδας ανακοίνωσε την Τετάρτη την απόκτηση του Γιάννη Αντωνόπουλου και του Γιώργου Χαντζή.

Ο πρώτος είναι πολύπειρος αμυντικός χαφ, γνωστός στο κοινό της Λαμίας, αφού έχει υπηρετήσει την ομάδα μας, ενώ έχει φορέσει επίσης τις φανέλες του Αστέρα Ιτέας, του Τύρναβου και του Αγρότη Λιανοκλαδίου. Όσον αφορά τον δεύτερο, πέρυσι αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας και ξεχώρισε για τα 20 γκολ που πέτυχε στην Α’ Φθιώτιδας.

Αναλυτικά:

“Το Δ.Σ. του Α.Π.Ο. ”ΑΤΑΛΑΝΤΗ” ανακοινώνει την απόκτηση του πολύπειρου αμυντικού μέσου Γιάννη Αντωνόπουλου από τον Αστέρα Ιτέας, με μεγάλη παρουσία στις επαγγελματικές και Εθνικές κατηγορίες, καθώς έχει αγωνιστεί σε Αγρότη Λιανοκλαδίου (Δ΄ Εθνική), Τύρναβο (Γ΄ & Β΄ Εθνική), Λαμία (Γ΄ & Β΄ Εθνική). Τον καλωσορίζουμε και ευχόμαστε την επίτευξη των από κοινού στόχων μας.

Στην οικογένεια του Α.Π.Ο. ”ΑΤΑΛΑΝΤΗ” και ο Γιώργος Χαντζής. Ο σχεδιασμός της ομάδας ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής συνεχίζεται. Ο 24χρονος επιθετικός που πέρυσι φόρεσε με επιτυχία τα χρώματα της Αναγέννησης Δυτικής Φθιώτιδας θα ενισχύσει το Σύλλογο μας για την επίτευξη των στόχων του. Ο Χαντζής την περσινή σεζόν σημείωσε 20 γκολ τερματίζοντας δεύτερος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Α΄ Φθιώτιδας. Καλώς ήρθες Γιώργο!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected