Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Και του χρόνου στο “κιτρινόμαυρο” ρόστερ ο Τσάκαλος

Για μια ακόμη χρονιά θα υπερασπιστεί τα γκολπόστ του Παλληνιακού ο Κώστας Τσάκαλος.

Ο 27χρονος τερματοφύλακας θα συνεχίσει για δεύτερη σεζόν, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε Εθνικό Φιλιππιάδας, Τηλυκράτη, ΑΕ Κηφισιάς, Εθνικό και Αναγέννηση Άρτας.

Αναλυτικά :

“Τη φανέλα της ομάδας μας και τη νέα σεζόν θα φοράει ο Κωνσταντίνος Τσάκαλος, ο οποίος ήρθε σήμερα σε συμφωνία με τη διοίκηση του Παλληνιακού.

Ο 27χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος ντύθηκε στα κιτρινόμαυρα το περσινό καλοκαίρι, θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία μας και θα αποτελέσει μια αξιόλογη λύση στον «άσο» για τον προπονητή μας Δημήτρη Παπασπύρου.

Ο Τσάκαλος έχει και από το παρελθόν εμπειρία από τη Γ’ Εθνική, καθώς έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στην κατηγορία με τις φανέλες της Αναγέννησης Άρτας, του Εθνικού και της Κηφισιάς, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Τηλυκράτη Λευκάδας και Εθνικό Φιλιππιάδας.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας μας ο Τσάκαλος τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω και φέτος στην ομάδα της Παλλήνης. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κ. Λάμπρου, αλλά και τη διοίκηση της ομάδας, καθώς και τον προπονητή που με εμπιστεύονται για μια ακόμη χρονιά. Το κλίμα της ομάδας είναι πολύ καλό από πέρυσι και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που με ώθησαν στο να συνεχίσω. Εύχομαι και ελπίζω να έχουμε μια χρονιά εφάμιλλη της περσινής και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα μου».”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected