Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Από την Ακαδημία του Αλμωπού στη Ξάνθη!

Νέα πρόκληση στην καριέρα του 16χρονου ποδοσφαιριστή της Ακαδημίας του Αλμωπού Αριδαίας, Διονύση Ξανθού!

Η ΠΑΕ Ξάνθη τσέκαρε τον νεαρό μέσο το προηγούμενο διάστημα και με συνοπτικές διαδικασίες τον επέλεξε για το ρόστερ της U17.

Αναλυτικά :

“Την Τετάρτη 17/7 υπέγραψε με την ομάδα της ΞAΝΘΗΣ παρουσία του προέδρου και του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ, καθώς και του προέδρου και του Διευθυντή Ακαδημιών του ΑΛΜΩΠΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ο νεαρός ποδοσφαιριστής των ακαδημιών του Αλμωπού Διονύσης Ξανθός ο οποίος θα είναι για την νέα σεζόν στο ρόστερ της κ17.

Ο ταλαντούχος χάφ αναδείχθηκε από το τμήμα κ11 – κ13 – κ15 της ακαδημίας του Αλμωπού, καθώς και από την δεύτερη ομάδα η οποία φέτος συμμετείχε στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Επίσης, ήταν βασικό μέλος από την κατηγορία παίδων έως και νέων της ομάδας της μικτής Πέλλας δείχνοντας τα πολύ καλά ποδοσφαιρικά στοιχεία του.

Η διοίκηση του Αλμωπού του εύχεται κάθε επιτυχία στην από εδώ και στο εξής ποδοσφαιρική του πορεία, με υγεία και καλή πρόοδο. Τέλος, το ενδιαφέρον παραμένει ζωηρό για αρκετούς ακόμη ποδοσφαιριστές του σωματείου των κυανόλευκων από ομάδες της Super League και όχι μόνο.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected