Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Δημοσίευμα αναφέρει πως ο Κοεντράο είναι πλέον παίκτης του ΠΑΟΚ!

Ο Φάμπιο Κοεντράο πρέπει να θεωρείται παίκτης του ΠΑΟΚ αφού ο Δικέφαλος συμφώνησε σε όλα με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και τον ντύνει στα ασπρόμαυρα.

Όπως αναφέρει το Sportime, ο Δικέφαλος έψαξε την μεγάλη κίνηση με τον άλλοτε άσο της Ρεάλ Μαδρίτης και τελικά κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία μαζί του, καλύπτοντας με τον καλύτερο τρόπο το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής έρχεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη για να περάσει ιατρικά και να ανακοινωθεί από τους νταμπλούχους Ελλάδος.

Ο αριστερός οπισθοφύλακας που άνηκε για επτά χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης και έκανε μαζί της 58 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 28 στο Τσαμπιονς Λιγκ, 14 στο Κύπελλο, 1 στο UEFA Super Cup και 1 στο FIFA Club World Cup έχει φορέσει μεταξύ άλλων και τις φανέλες των Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, Μπενφίκα, Μονακό ενώ πέρσι ήταν στην Ρίο Αβε.

Πρόπερσι με τη Σπόρτινγκ, ο Κοεντράο, έπαιξε σε 25 ματς και την σεζόν που μας πέρασε είχε 21 συμμετοχές με την Ρίο Αβε.

Στην καριέρα του έχει 38 ματς στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με δύο γκολ. Το 2018 έπαιξε στους ομίλους με την Ρεάλ και το 2018 με την Σπόρτινγκ.

Μετράει επίσης 58 αγώνες με την Εθνική Πορτογαλίας. Έπαιξε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας το 2014 και τελευταία του συμμετοχή με την ομάδα του Φερνάντο Σάντος ήταν το Σεπτέμβριο του 2019.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected