Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η αντίπαλος του Ατρομήτου στο Europa League

Η Ντουνάισκα Στρέντα θα είναι η αντίπαλος του Ατρόμητου στον β’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Όπως αναφέρει ο Sport FM, η ομάδα από τη Σλοβακία απέσπασε ισοπαλία 2-2 (παράταση) από την Κρακόβια στην Πολωνία και χάρη στο παραπάνω εκτός έδρας γκολ (1-1 το πρώτο παιχνίδι), προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2’ άνοιξαν το σκορ με τον Λόπες, φτάνοντας σε σκορ πρόκρισης. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 47’, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση με τον Ρόναν. Το 1-1 έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση.

Τέσσερα λεπτά μετά τη σέντρα του έξτρα ημιώρου, οι Σλοβάκοι «χτύπησαν» για δεύτερη φορά με τον Ραμίρες, κάνοντας τεράστιο βήμα για την πρόκριση. Δύο λεπτά αργότερα, οι Πολωνοί είχαν δοκάρι και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις με γκολ του Πίστσεκ. Όμως, αυτό το 2-2 δεν ήταν αρκετό γι’ αυτούς, αφού με το παραπάνω εκτός έδρας γκολ, η Ντουνάισκα Στρέντα πήρε το εισιτήριο, κάνοντας την έκπληξη.

Το πρώτο παιχνίδι με τον Ατρόμητο θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη (25/7) στη Σλοβακία και η ρεβάνς μια εβδομάδα αργότερα (1/8) στο Περιστέρι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected