Super League 1

Δυνατή πρόβα τζενεράλε για την Ευρώπη, Άρης – Ατρόμητος 2-1

Ο Άρης επικράτησε 2-1 του Ατρομήτου σε φιλικό ματς, με τους Θεσσαλονικείς να δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση ενόψει των αγώνων για τα προκριματικά του Europa League

Οι Θεσσαλονικείς παρουσιάστηκαν πιο έτοιμοι και επικράτησαν με 2-1. Αυτογκολ του Γούτα και πέναλτι του Ιντέγε για τους «κίτρινους». Ο Μανούσος σκόραρε για τους Περιστεριώτες.

Προσομοίωση, όχι απλώς ευρωπαϊκής πρεμιέρας, αλλά αγώνα με τεράστιο διακύβευμα αποτέλεσε το φιλικό μεταξύ του Άρη και του Ατρόμητου, όπου οι «κίτρινοι» επικράτησαν με 2-1, εμφανίζοντας καλύτερη εικόνα ενόψει των αγώνων για τον β’ γύρο των προκριματικων του Europa League την επόμενη εβδομάδα με την ΑΕ Λεμεσού. Από την πλευρά τους οι Περιστεριώτες, που θα αντιμετωπίσουν την Ντουνάισκα από τη Σλοβακία, είχαν μέτρια δημιουργία και αμυντική σταθερότητα, δείχνοντας πως έχουν θέματα στην ανάπτυξη πριν τις δικές τους ευρωπαϊκές «μάχες».

Ο Σάββας Παντελίδης παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1 και τον Κουέστα στην εστία, τον Σούντγκρεν στο ντεμπούτο του στη δεξιά πλευρά της άμυνας, τον Κόρχουτ αριστερά και τον Βέλεθ με τον Ροζ στο κέντρο της. Ματίγια και Μπάσα στον άξονα, Ντιγκινί αριστερά, Φετφατζίδης δεξιά και ο Τόνσο πίσω από τον Ιντέγε.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Αναστασίου επέλεξε το ίδιο σύστημα και τον Μέγερι στο τέρμα, τον Κυβρακίδη δεξιά, τον Κατράνη αριστερά και τους Γούτα και Ρισβάνη ως κεντρικό δίδυμο. Ο Μάντσον και ο Χαρίσης έπαιξαν στον άξονα, ο Ούμπιδες με τον Μανούσο στις πτέρυγες αλλάζοντας συχνά και ο Ουγκράι πίσω από τον Βέλλιο.

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΑΡΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Μπάσα (57’ Σάσα), Σούντγκρεν, Κόρχουτ (86’ Τσαγκαλίδης), Ροζ (78’ Σόουζα), Βέλεθ (78’ Δεληζήσης), Τόνσο (78’ Κωνσταντινίδης), Ματίγια (86’ Μπακουτσής), Φετφατζίδης (68’ Ντουάρτε), Ιντέγε (68’ Μαρτίνες), Ντιγκινί

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Μέγερι (80’ Θεοδωράκης), Κιβρακίδης, Ρισβάνης (63’ Καχίλα), Γούτας, Κατράνης, Μάντσον, Χαρίσης, Ουγκράι (54’ Ρόσα), Ούμπιδες (54’ Κορτ), Μανούσος (80’ Κωτσόπουλος), Βέλλιος (54’ Ενσικουλού)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected