Γενικά

Εκτός 8άδας η Λάκη

Η Μιχαέλα Λάκη πραγματοποίησε μια καλή προσπάθεια απέναντι στη Noma Noha Akugue αλλά δεν πέτυχε την 7η συνεχόμενη νίκη της, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός προημιτελικών στο NRW Junior Open της Γερμανίας.

Η Μιχαέλα, πρωταθλήτρια την περασμένη εβδομάδα στο Ioannina Cup, δεν κατάφερε να συνεχίσει το νικηφόρο της σερί στο Moenchengladbach της Γερμανίας και ηττήθηκε στον 3ο γύρο του NRW Junior Open από τη Γερμανίδα Noha Akugue, με 6-3, 4-6, 6-2.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η μόλις 14χρονη Ελληνίδα τενίστρια, με ήδη 3 τίτλους μονών στη συλλογή της στο ITF Junior World Tennis Tour, πραγματοποίησε την πρώτη της είσοδο στο Top 200 της παγκόσμιας κατάταξης κάτω των 18 της ITF αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα κέρδισε 50 θέσεις, σκαρφαλώνοντας στο Νο. 198.

Πραγματοποίησε την πρεμιέρα της στον 2ο γύρο του NRW Junior Open, όπου κέρδισε τη Mia Mack με 6-0, 6-2. Στον 3ο γύρο ωστόσο δεν κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο της 16χρονης Noha Akugue κι έτσι ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στο χωμάτινο τουρνουά της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected