Κατηγορίες
Αθλήματα

Σε δυο τελικούς στο Δουβλίνο η Καράνταλη

Η Ελένη Καράνταλη προελαύνει αυτή την εβδομάδα στο Δουβλίνο και διεκδικεί και τους δυο τίτλους στο διεθνές τουρνουά της 3ης κατηγορίας U14 της Tennis Europe.

Χωρίς να έχει απωλέσει ακόμα σετ, η Ελληνίδα αθλήτρια έχει προκριθεί στον τελικό του μονού κοριτσιών, στο χωμάτινο τουρνουά της Ιρλανδίας.

Στον 1ο γύρο επιβλήθηκε της Ιρλανδής Caoimhe McDonnell με 6-0, 6-2, ενώ στον 2ο γύρο απέκλεισε την επίσης Ιρλανδή Alannah Wilkinson με 6-3, 6-3.

Στα προημιτελικά επικράτησε της Σουηδέζας Carla Wendt με 7-5, 6-2 και σήμερα κέρδισε την Ιρλανδή Coco Lynn Browne, Νο. 8 στο ταμπλό, με 6-4, 6-2, για να προκριθεί στον τελικό.

Η Καράνταλη θα διεκδικήσει αύριο τον πρώτο της τίτλο σε διοργάνωση της Tennis Europe, αντιμετωπίζοντας στον τελικό την κορυφαία του ταμπλό, Hannah Read, από τη Μεγάλη Βρετανία.

Η Καράνταλη θα διεκδικήσει και στα διπλά τον τίτλο, μαζί με τη Lynn Browne. Στον σημερινό ημιτελικό, οι δυο τενίστριες απέκλεισαν τις Daniela Kotara και Evelina Vaisberg με 7-6 (4), 6-2 και προκρίθηκαν στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσουν τις Βρετανίδες Read και Mafalda Almela-Lozano, No. 1 στο ταμπλό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected