Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Νέο μεταγραφικό deal στον Ιωνικό!

Μία ακόμη μεταγραφική κίνηση για τον Ιωνικό, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Στέλιου Κρητικού.

Ο 33χρονος (10/01/1986) επιθετικός, με τις 299 επαγγελματικές συμμετοχές και τα 55 γκολ, εντάσσεται στο δυναμικό των “κυανόλευκων” που ενισχύονται σημαντικά ενόψει της νέας σεζόν στη Football League.

Την τελευταία χρονιά φόρεσε τη φανέλα της Κέρκυρας και παλαιότερα αγωνίστηκε σε Αήττητο Σπάτων, Παναιγιάλειο, Απόλλωνα Σμύρνης, ΑΟ Χανιά, Ηρακλή Ψαχνών, ΑΕΛ, Βύζαντα Μεγάρων, Καλαμάτα, ΑΟ Γλυφάδας, ΓΣ Ηλιούπολης, Παναθηναϊκό, Ιωνικό (στο δεύτερο μισό της σεζόν 2009/2010), Εθνικό, ΑΟ Κορωπί και Εθνικό Αστέρα.

Αναλυτικά :

“Ο Ιωνικός μας ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Στέλιου Κρητικού. Ο 32 χρονος φορ επιστρέφει μετά από 10 χρόνια στην ομάδα μας με τον τελευταίο σταθμό της καριέρας του να είναι η Κέρκυρα.

O έμπειρος φορ ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Εθνικό Αστέρα, Κορωπί, Εθνικό, Ιωνικό, Ηλιούπολη, Γλυφάδα, Καλαμάτα, Βύζαντα Μεγάρων, Λάρισα, Ηρακλή Ψαχνών, Χανιά, Απόλλων Σμύρνης, Παναιγιάλειο, Αήττητο Σπάτων και Κέρκυρα.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Στέλιος Κρητικός ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω μετά απο 10 χρόνια στον Ιωνικό. Ξέρω τη δυναμική και την ιστορία της ομάδας και τον κόσμο που είναι ένα σημαντικό κομμάτι με τη βοήθεια και τη στήριξη του. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κο Τσιριγώτη,τον προπονητή κο Αρναούτη και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. »

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected