Αθλήματα

O Ημαθιώτης Δημοσθένης Ταραμονλής νικητής στο Πανελλήνιο U18, “έλαμψε” και η Βασιλεια Γρίβα!

Ο Δημοσθένης Ταραμονλής και η Βασιλεία Γρίβα είναι οι νέοι πρωταθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors.

Μετά από μια σπουδαία εβδομάδα στα γήπεδα του Ο.Α. Χαλκίδας, στην οποία δεν έχασε κανένα σετ, ο Δημοσθένης Ταραμονλής αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία κάτω των 18 ετών, επικρατώντας στον τελικό του Γιάννη Ξυλά με 6-4, 7-6 (2).

Όπως αναφέρει το tennisnews, στο μονό των κοριτσιών, νικήτρια ήταν η Βασιλεία Γρίβα, η οποία επίσης κέρδισε όλους τους αγώνες της χωρίς να χάσει σετ. Συγκεκριμένα, η Γρίβα έχασε μόλις 11 games σε 4 αναμετρήσεις και στον τελικό επικράτησε της Έλλης Λογοθέτη με 6-1, 6-3.

Στο διπλό των αγοριών, νικητές ήταν οι Στυλιανός Παπακωστόπουλος και Αριστοτέλης Θάνος, οι οποίοι κέρδισαν στον τελικό τους Νίκο Μανόπουλο και Φίλιππο Ζαχιώτη, με 6-4, 6-4.

Στο διπλό των κοριτσιών, οι Άννα Αρκαδιανού και η Ειρήνη Ασημίνα Πατρωνίδη επικράτησαν στον τελικό των Λυδίας Βλάχου και Μαργαρίτας Χουλιάρα με 6-4, 6-4.

Τέλος, ο Αριστοτέλης Θάνος κέρδισε ακόμα έναν τίτλο, στο μεικτό διπλό, μαζί με την Έλλη Λογοθέτη, κερδίζοντας στον τελικό τον Ιάσονα Κωσταρίδη και τη Μάρθα Μακαντάση με 6-2, 6-2.

Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected