Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Χρήστος Σακελλάρης : “Αποχωρώ με αναμνήσεις και ευγνωμοσύνη”

Την αποχώρηση του από τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου ανακοίνωσε μέσω επιστολής του στο sportsup.gr ο Χρήστος Σακελλάρης.

Ο 29χρονος (26/06/1990) αμυντικός στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος καθώς δεν κατάφερε να αποδώσει όσο θα ήθελε στην ομάδα και οι συνεχόμενοι τραυματισμοί τον υποχρέωσαν να αγωνιστεί μόλις σε 7 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Αναλυτικά η επιστολή του :

“Κανένας δεν μπορεί να πάει πίσω και να κάνει μια καινούργια αρχή, αλλά ο καθένας μπορεί να αρχίσει σήμερα και να κάνει ένα καινούργιο τέλος….

Πριν ενάμιση χρόνο άνοιξε ένα καινούργιο κεφάλαιο στην ζωή μου που ονομάζεται ΓΑΣ Ροδοχωρίου και δυστυχώς δεν μπόρεσα να δώσω όσα μπορούσα ή όσα πίστευα ότι μπορούσα να δώσω γιατί για άλλη μια φορά στάθηκα άτυχος. Για όσο αγωνίστηκα έδωσα όμως το 101% τόσο στους αγώνες όσο και στις προπονήσεις. Δυστυχώς φεύγω χάνοντας την ευκαιρία να ανταποδώσω την αγάπη που δέχθηκα από ανθρώπους του σωματίου όπως ο κος Κεσίδης Νίκος (στάθηκε δίπλα μου σαν πατέρας), ο κος Ευθυμιάδης Μπάμπης που μας εμψύχωνε στις δυσκολίες και φυσικά ο κος Μωϋσίδης Τάσος (Δάσκαλος) που εκτός ότι φρόντιζε για όλα σε αποδυτήρια και αγωνιστικό χώρο, ήταν και πρώτος σε παρουσίες στις προπονήσεις!!

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους τρεις προπονητές που κάθισαν στο πάγκο κατά την διάρκεια της θητείας μου. Τον Θεοδοσιάδη Δημήτρη που μ’ έφερε στον σύλλογο και έδειξε εμπιστοσύνη στις ικανότητες μου, τον Κοτζάμπαση Δημήτρη για την ποιότητα της προετοιμασίας και τις ώρες δουλειάς που αφιέρωσε για το καλό της ομάδας και τον Κερλίδη Ιωάννη για τις αδιαμφισβήτητες γνώσεις του για το άθλημα.

Τέλος θέλω να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά που συνεργαστήκαμε και μοιραστήκαμε τα ίδια αποδυτηρια, τις ίδιες χαρές και τις ίδιες λύπες να έχουν την υγεία τους και να έχουν μια επιτυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά όπου και αν αγωνιστούν φέτος.

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους.

Σακελλάρης Χρήστος (Στοχ)”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected