Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Και Λαζαρίδης και Κυπαρίσσης στον Πιερικό!

Παραμένουν «μελανόλευκοι» και τη νέα σεζόν οι Χρήστος Λαζαρίδης και Γιώργος Κυπαρίσσης.

Ο 35χρονος (φωτ. 03/08/1984) μέσος θα αγωνιστεί για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στον Πιερικό (τέταρτη συνολικά καθώς θήτευσε και τη σεζόν 2005/2006), ενώ παλαιότερα είχε μια σημαντική καριέρα σε Πύδνα Κίτρους, Βατανιακό, Ρούβα, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Τηλυκράτη, Εθνικό Κατερίνης, Καστοριά και Ποσειδώνα Νέων Πόρων.

Ο Γιώργος Κυπαρίσσης (23/03/1998, επιθετικός) βρίσκεται στον Πιερικό από τον Γενάρη του 2018 όταν είχε μεταγραφεί από τον ΝΠΣ Βόλος, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε Πύδνα Κίτρους, ΓΑΣ Σβορώνου και Βατανιακό.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις :

«Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΧΡΗΣΤΟ. Ο Χρήστος ήταν ένας εκ των αρχηγών της περσινής χρονιάς και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που εν τέλει ξεπεράστηκαν οι όποιες μικροδιαφορές υπήρχαν στους όρους της συνεργασίας μας .Ο Χρήστος είναι γεννημένος στις 3/8/1984 και αγωνίζεται στην θέση του πλάγιου αμυντικού καθώς και στα χαφ. Ευχόμαστε άπαντες να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.»

«Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ΚΥΠΑΡΙΣΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟ. Ο Γιώργος είναι γεννημένος στις 23/3/1998 στην Κατερίνη και αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός μέσος. Είναι η τρίτη κατά σειρά θητεία του στον σύλλογο και του ευχόμαστε άπαντες να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.»