Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Spot Team : “Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε μέλος της GSA Sport”!

Παρουσιάστηκε πρόσφατα είναι η νέα επίσημη ενδυμασία της Εθνικής μας ομάδας Μπάσκετ, την οποία θα φορέσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας!

Η Spot Team στη Βέροια είναι επίσημος συνεργάτης της εταιρίας “GSA Sport”, η οποία σχεδιάζει και παράγει στην Ελλάδα το νέο teamwear εμπνευσμένο από το ίδιο μπλε χρώμα της ομάδας της Ελληνικής ομάδας.

Η ανακοίνωση της Spot Team :

“Η Spot Team είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει τη νέα επίσημη ενδυμασία της Εθνικής ομάδας Μπάσκετ Ελλάδος για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας 2019, το κύπελλο του Αιγαίου και το Τουρνουά της Ακρόπολης!

Για την εμφάνιση του 2019 και την 3η φορά στη σειρά, η GSA Sport σχεδιάζει και παράγει στην Ελλάδα το νέο teamwear εμπνευσμένο από το ίδιο μπλε χρώμα της ομάδας της Ελληνικής Ομάδας Μπάσκετ, που κέρδισε το θρυλικό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του ’87. Εκτιμώντας την κληρονομιά του ελληνικού αθλητισμού και έχοντας τη διάθεση να συσχετίσει το παρόν και το παρελθόν, η λέξη “ΕΛΛΑΣ” είναι γραμμένη στα ελληνικά για τους θεατές του κόσμου.

Ως αληθινό και 100% προϊόν της GSA Sport, το νέο Ελληνικό Teamwear κατέχει και τις τρεις αξίες όλων των εποχών: Αθλητισμός, Καινοτομία, Αειφορία με υψηλά πρότυπα, σεβασμό στο περιβάλλον και αξεπέραστη αισθητική. Λαμβάνοντας υπόψη τις υψηλές και συνεχείς απαιτήσεις των σύγχρονων αθλημάτων, η τεχνολογία GSA HYDRO + έχει χρησιμοποιηθεί, προσφέροντας κορυφαία ποιότητα και μοναδική εμπειρία!

Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε μέλος αυτής της ομάδας!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected