Κατηγορίες
Super League 1

Απλά ανώτερος ο Άγιαξ, 6-2 τον ΟΦΗ (vid με στιγμιότυπα)

Ο ΟΦΗ κοίταξε στα μάτια τον Άγιαξ για 60 λεπτά παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο αλλά οι ρυθμοί είναι παντελώς διαφορετικοί και ήρθε η ήττα με 6-2.

Τέτοια φιλικά παιχνίδια και κόντρα σε τέτοιους αντιπάλους, δεν μπορούν να αποτελέσουν κριτήριο για τον ΟΦΗ που χτίζεται από την αρχή. Όπως αναφέρει το Gentikoule, το παιχνίδι κόντρα στους Ολλανδούς, το οποίο το παρακολούθησε και ο κόσμος του ΟΦΗ μέσα από το επίσημο κανάλι του Άγιαξ, ενα πολύ καλό μάθημα για τους παίκτες του Γιώργου Σίμου που παρουσίασαν μια εξαιρετική εικόνα και παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κατάφεραν να ισοφαρίσουν και τις δύο.

Με πρέσινγκ στα 3/4 του γηπέδου, ο ΟΦΗ έδειξε το στυλ παιχνιδιού που πρόκειται να ακολουθήσει τη νέα χρονιά και με συνεχής πίεση, γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο να δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες από ότι και ο Άγιαξ.

Οι παίκτες του Γιώργου Σίμου έδειξαν ενθαρρυντική εικόνα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι δείχνοντας ότι μόλις “δέσουν” οι παίκτες που βρίσκονται σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού, ο ΟΦΗ θα είναι σε θέση να προσφέρει ωραίο θέαμα και να παίξει ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο.

Στον αντίποδα, φάνηκε βεβαίως η έλλειψη ενός στόπερ ηγέτη στο κέντρο της άμυνας προκειμένου να πλαισιώσει τον Κώστα Γιαννούλη ενώ είναι δεδομένο πως θα γίνουν δύο προσθήκες σε αυτήν την θέση.

Συνθέσεις

ΟΦΗ: Σωτηρίου (74’ Δερμιτζάκης), Μπράουν (33’ Μαρινάκης), Κοροβέσης, Νάστος, Γιαννούλης (77’ Σουρνάκης), Σακόρ (77’ Περδίκης), Μεγιάδο, Ναμπί (60’ Φερέιρα), Σεμέντο, Τσιλιανίδης (60’ Νέιρα(, Σάσι (60’ Μάνος).

Άγιαξ: Κοτάρσκι, Τζ.Τόμπερ (27’ Κ. Τίμπερ), Μαγκαγιάν, Μπότμαν, Πιέριε, Σούνε (82’ Περέιρα), Εκέλενκαμπ (36’ Σίεμ Ντε Γιονγκ – 67’ Τέιλορ), Λαμπιάντ, Ντε Βιτ, Λανγκ, Χούντελααρ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected