Κατηγορίες
Football League

Κράτησε Χειμωνέττο και Κουγιό ο Ιάλυσος, αποχαιρέτησε οκτώ

Τους Κώστα Χειμωνέττο (ακραίος αμυντικός, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2018 από τον Διαγόρα) και Σταύρο Κουγιό (27/05/1998, μεσοεπιθετικός), που μεταγράφηκε τον Γενάρη από τον Αήττητο Σπάτων, κράτησε και τη νέα σεζόν ο Ιάλυσος Ρόδου.

Παράλληλα, η διοίκηση αποχαιρέτησε 8 ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα συνεχίσουν την καριέρα τους σε άλλους συλλόγους.

Αναλυτικά :

«Η διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Κώστα Χειμωνέττο και Σταύρο Κουγιό.

Και οι δύο ποδοσφαιριστές με καταγωγή από το νησί της Ρόδου συμφώνησαν να συνεχίσουν να αγωνίζονται με την ομάδα μας και στην FOOTBALL LEAGUE. Για ακόμη μια χρονιά ο ΙΑΛΥΣΟΣ δίνει προτεραιότητα στους ποδοσφαιριστές της ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ για τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου.

Τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Παράλληλα παρελθόν αποτελούν απο την ομάδα μας οι ποδοσφαιριστές: Ρόλαντ Κόλα, Περογαμβράκης Αλέξανδρος,Παναγιωτόπουλος Δημήτρης,Πετράκος Χαράλαμπος, Γιάννης Στεφανίδης, Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος, Μπάρδος Φώτης, Αποστολάτος Γιάννης.

Η διοίκηση τους ευχαριστεί θερμά για την προσφορά τους στον σύλλογο και τους εύχεται υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα τους.»