Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Συνεχίζει τις μεταγραφές ο Πόρος, πήρε Μαυροειδή

Ενίσχυσης συνέχεια στον ΑΟ Πόρου, που τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Γ Εθνική.

Οι πρωταθλητές Ηρακλείου ανακοίνωσαν την απόκτηση του Γιώργου Μαυροειδή, του 19χρονου (19/01/2000) ακραίου αμυντικού, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Ερεγοτέλη, περνώντας από όλα τα τμήματα υποδομής.

Αναλυτικά :

“Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Μαυροειδή με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από τον Εργοτέλη. Καλωσορίζουμε τον 19χρονο αριστερό μπακ στην οικογένεια του Πόρου και του ευχόμαστε να έχει μία καλή σεζόν με την ομάδα μας στη Γ’ Εθνική, μακριά από τραυματισμούς”.

Ποιος είναι

Αν και γεννηθείς μόλις στις 19 Ιανουαρίου 2000 ο Γιώργος Μαυροειδής (καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας) έχει ήδη περάσει από τους δύο μεγάλους του Ηρακλείου. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 5 ετών από τις Ακαδημίες του ΟΦΗ, φορώντας την ασπρόμαυρη φανέλα για μία εξαετία (2005-2011). Εκεί γνώρισε τον Λεωνίδα Τιτομιχελάκη με τον οποίο θα συνεργαστεί εκ νέου αυτή τη φορά στον Α.Ο. Πόρου. Ακολούθησε η μετακόμιση στον συμπολίτη Εργοτέλη μέχρι και την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε. Περνώντας από τις Ακαδημίες, την Κ15, την Κ17 και την Κ19 των “κιτρινόμαυρων”. Παράλληλα υπήρξε μέλος της Περιφέρειας Κρήτης και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και έχει περάσει από προεπιλογή της Εθνικής Παίδων, συμμετέχοντας σε προπονήσεις. Επίσης δοκιμάστηκε σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, αφήνοντας καλές εντυπώσεις. Στη φωτογραφία το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πόρου Γιώργος Μαυροειδής δίνει τα χέρια με τον προπονητή της ομάδας μας Λεωνίδα Τιτομιχελάκη”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected