Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Τσίτας

Επιστρέφει από την Κύπρο για λογαριασμό του Ολυμπιακού Βόλου ο Θωμάς Τσίτσας.

Ο 28χρονος (30/07/1991) επιθετικός με καταγωγή από τα Γιαννιτσά, αγωνίστηκε πέρσι στον Οθέλλο Αθηναίου, ενώ παλαιότερα έπαιξε σε Ομόνοια Αραδίππου, Ένωση Παραλιμνίου, ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Καλλιθέα, Πανηλειακό, Νίκη Βόλου, ΑΕΚ και στα τμήματα υποδομής του Ηρακλή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Ο Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του επιθετικού Θωμά Τσίτα. Γεννήθηκε στις 30/07/1991 στα Γιαννιτσά, έχει ύψος 1.88 και αγωνίζεται ως σέντερ φορ. Τον Ιανουάριο του 2010, σε ηλικία 19 ετών πήγε στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και έπαιξε σε τρία παιχνίδια στη Super League. Την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ, στην οποία κάθισε δύο αγωνιστικές περιόδους, παίζοντας σε 9 παιχνίδια στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία.

Την χρονιά 2013-14 αγωνίστηκε στη Νίκη Βόλου, με την οποία πανηγύρισε την άνοδο από την Football League στη Super League. Στη συνέχεια έπαιξε σε Πανηλειακό (Football League), Καλλιθέα (Football League) και Αναγέννηση Καρδίτσας (Football League). Τον Ιανουάριο του 2015 πήγε στην Κύπρο και αγωνίστηκε για ένα χρόνο στην ΠΑΕΕΚ (ομάδα Β’ κατηγορίας) και έξι μήνες στο Παραλίμνι. Την περίοδο 2017-18 έπαιξε στην Ομόνοια Αραδίπου (Β’ εθνική Κύπρου), καταγράφοντας 25 συμμετοχές, ενώ πέτυχε και 12 γκολ. Πέρυσι αγωνίστηκε επίσης στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής Κύπρου με τον Οθέλλο Αθηαίνου, καταγράφοντας 22 συμμετοχές, ενώ πέτυχε και 12 τέρματα.

Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν (2011) με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων της Ελλάδας σε τρία παιχνίδια.

Συνολικά έχει να επιδείξει 12 συμμετοχές στη Super League, 41 συμμετοχές και 9 γκολ στη Football League, καθώς και 77 συμμετοχές και 37 τέρματα στη Β’ κατηγορία του κυπριακού πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Θωμά Τσίτα στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected