Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μία μεταγραφή και μία ανανέωση ο Παναρκαδικός

Την απόκτηση του Παναγιώτη Διαμαντόπουλου ανακοίνωσε ο Παναρκαδικός, την ώρα που παραμένει στην ομάδα ο 20χρονος μεσοεπιθετικός, Βαγγέλης Τρέσας.

Ο 19χρονος (21/03/2000) αμυντικός ανήκε μέχρι πρότινος στον Αστέρα Τρίπολης, στον οποίο υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλιο το καλακαίρι του 2017. Την τελευταία σεζόν ενίσχυσε την προσπάθεια της U19 στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League, έχοντας 18 συμμετοχές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Η Διοίκηση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Διαμαντόπουλο.

Ο Παναγιώτης είναι 19 ετών, αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανηλειακού ενώ εν συνεχεία αγωνίστηκε για τρία χρόνια στις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης. Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη στην οικογένεια του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ και του ευχόμαστε υγεία και εκπλήρωση των στόχων του.

Επίσης, ανακοινώνεται η ανανέωση της συνεργασίας μας με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Τρέσα. Ο Βαγγέλης είναι 20 ετών, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και κατά την περυσινή περίοδο βοήθησε σημαντικά στην πετυχημένη πορεία της ομάδος μας. Του ευχόμαστε υγεία και εκπλήρωση όλων των προσωπικών του στόχων.»