Κατηγορίες

Διενέργεια Σεμιναρίου απότην Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Ημαθίας προς τους διαιτητές

Ξεκινά και για τους διαιτητές η σεζόν στην ΕΠΣ Ημαθίας, με τη διεξαγωγή σεμιναρίου προκειμένου να ενταχθούν στη διαδικασία αξιολόγησης και κατάταξης για τα πρωταθλήματα περιόδου 2019/2020.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΔ/ΕΠΣΗ:

“Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ, ανακοινώνεται ότι όλοι οι διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας υποχρεούνται προκειμένου να ενταχθούν στη διαδικασία αξιολόγησης και κατάταξης για τα πρωταθλήματα περιόδου 2019-20 της ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ, να συμμετάσχουν στο ετήσιο τοπικό σεμινάριο όπως προβλέπεται από τον Κανονισμό.

Το σεμινάριο για την νέα αγωνιστική περίοδο , θα γίνει την Κυριακή 25 Αυγούστου και ώρα 8:30 π.μ.(ώρα προσέλευσης 8:00π.μ.) με τα προβλεπόμενα από τον Κανονισμό Διαιτησίας, αγωνιστικά ΤΕΣΤ των διαιτητών, στο γήπεδο Δ.Α.Κ. Μακροχωρίου. Ακολούθως στις 10:30 θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο με ενημέρωση για τις νέες τροποποιήσεις του κανονισμού και γραπτές εξετάσεις των διαιτητών και των παρατηρητών διαιτησίας στο ξενοδοχείο “ΑΙΓΕΣ”.

Υποχρεωτικά την ημέρα του σεμιναρίου θα υπογραφούν και τα νέες δηλώσεις από τους συμμετέχοντες για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Υπενθυμίζουμε ότι οι διαιτητές μέλη της ΕΔ/ΕΠΣΗ πρέπει μέχρι και την ημέρα του σεμιναρίου, να προσκομίσουν στην ΕΔ/ΕΠΣΗ :

α) Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου

β) Γνωμάτευση – Οφθαλμολογική (οξύτητα όρασης και αντίληψης χρωμάτων) -και Καρδιολογική  από α) ιδιώτη ιατρό, β) ιατρό από δημόσιο νοσοκομείο, για την κατάσταση της υγείας τους.
Συμμετοχή μπορούν να έχουν και οι αξιολογημένοι διαιτητές που παίρνουν μέρος, στα σεμινάρια της ΚΕΔ/ΕΠΟ και θα προσκομίσουν φωτοτυπία των ιατρικών γνωματεύσεων και ποινικού μητρώου.

Η ύλη των εξετάσεων απ’ όπου θα προέρχονται οι ερωτήσεις των εξετάσεων, θα είναι μέσα από την ύλη του κανονισμού στο έγγραφο «Κανόνες του Παιχνιδιού 2019-20» που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Π.Ο. Τα αγωνιστικά τεστ θα είναι όπως αυτά των αξιολογημένων ταχύτητες 40άρια και 75άρια αλλά σε χρόνους όρια τοπικών πρωταθλημάτων.

Διαιτητής ή Παρατηρητής , που δεν θα συμμετάσχει στις γραπτές και αγωνιστικές δοκιμασίες της ΕΔ / ΕΠΣΗ, καθώς και δεν προσκομίσει το ποινικό μητρώο και ιατρικές γνωματεύσεις , δεν θα έχει δικαίωμα ορισμού σε αγώνες της ΕΠΣΗ.

Παρακαλούμε για την έγκαιρη προετοιμασίας σας καθώς και την συμμετοχή σας.”

loading...
error: Protected