Κατηγορίες
Αθλήματα

Δύο φιλικές ήττες με πολλές δοκιμές για την Εθνική Κορασίδων

Την ευκαιρία για δοκιμές σε πρόσωπα και τακτικές είχε η Εθνική κορασίδων στους δύο φιλικούς αγώνες με τη Σερβία, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα β’ κατηγορίας, που θα διεξαχθεί στην Τιφλίδα από τις 3 έως τις 11 Αυγούστου.

Όπως αναφέρει το e-handball.gr, στον πρώτο αγώνα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε με 23-18 και στον δεύτερο με 29-25.

«Στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας στην Προσοτσάνη για το ευρωπαϊκό στην Γεωργία φιλοξενήσαμε την εθνική Σερβίας, μια ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε και στον όμιλο μας στην Γεωργία. Παίξαμε δύο αγώνες στους οποίους είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των αθλητριών και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν πολύ ώστε να παρουσιαστούμε όσο μπορούμε πιο έτοιμοι στην έναρξη του ευρωπαϊκού. Τα κορίτσια είχαν διάθεση και σε μεγάλα διαστήματα και στους δύο αγώνες ανταποκρίθηκαν στην τακτική μας και στην άμυνα και στην επίθεση», σχολίασε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αλέξης Ταρινίδης και πρόσθεσε ότι «θέλω να ευχαριστήσω τον δήμο Προσοτσάνης και τους παράγοντες του σωματείου Α.Ο Προσοτσάνης για την καθημερινή βοήθεια σε οτιδήποτε χρειαζόμαστε στην προετοιμασία μας».

Ο Αλέξης Ταρινίδης έχει στη διάθεσή του είκοσι αθλήτριες. Πρόκειται για τις Μουρατίδου, Μπούκου, Καπρυνιώτη (Εθνικός Κοζάνης), Λεωνίδου, Σεβδιλή, Αμβροσιάδου, Ιωαννίδου (ΑΟ Προσοτσάνης), Κουτσιμάνη (Ορφέας Κατερίνης), Βράμπα (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Παπαδοπούλου Γ. Παπαδοπούλου Αγν., Κουλούρη, Κουκλοτίδου (ΑΕΠ Πανόραμα), Χρυσοκέντη, Σακιζλή, Κεπεσίδου, Κοτρώτσιου, Πανούση (Νέα Ιωνία), Δαμάσκου (ΓΑΣ Καματερού), Γαβριηλίδου (Alta I.F. – Σουηδία).

Το πρόγραμμα στη Γεωργία
3 Αυγούστου (12:00): Ουκρανία – Ελλάδα
4 Αυγούστου (12:00): Ελλάδα – Σερβία
5 Αυγούστου (12:00): Ν. Φερόε – Ελλάδα
7 Αυγούστου (10:00): Βουλγαρία – Ελλάδα

Την πρόκριση στους ημιτελικούς παίρνουν οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου. Στον άλλο όμιλο συμμετέχουν οι Ελβετία, Γεωργία, Φινλανδία, Λιθουανία και Λετονία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected