Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τέσσερις μεταγραφές ανακοίνωσε ο Μακεδονικός!

“Καρέ” μεταγραφών για τον Μακεδονικό, που δημιουργεί ένα νεανικό σύνολο υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Παντζιαρά.

Οι “πράσινοι” απέκτησαν τον Σταύρο Καρανικόλα (14/05/1997, μεσοεπιθετικός) από την ΑΕ Ευόσμου, τον Κώστα Πεχλιβανίδη (23/02/1999, αμυντικός) από την ΑΠΕ Λαγκαδά, τον Παντελή Ιορδανίδη (12/01/1998, τερματοφύλακας) από τον Ολυμπιακό Κυμίνων και τον Γιώργο Κωσταγιάννη (09/12/1999, επιθετικός) από τη Θύελλα Περιστερώνα.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

“Ο Α.Σ.Μακεδονικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον νεαρό Σταύρο Καρανικόλα οποίος αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία ως εξτρέμ αλλά και ως δεκάρι.

Ο Σταύρος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στους Κανονιέρηδες αλλά και ΑΕ Ευόσμου δείχνοντας εξαιρετικά στοιχειά του ταλέντου του.

Ο σύλλογος καλωσορίζει τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα και του εύχεται μία υγιής χρονιά γεμάτη επιτυχίες.”

“Ο Α.Σ.Μακεδονικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 20χρονο αμυντικό Κώστα Πεχλιβανίδη.

Ο Κώστας έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ καθώς και στις ομάδες του Ηρακλή, Κολχικού και ΑΠΕ Λαγκαδά.

Ο σύλλογος καλωσορίζει τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα και του εύχεται μία γεμάτη χρονιά από επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς.”

“Ο Α.Σ.Μακεδονικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 21χρονο τερματοφύλακα ύψους 1.81 Παντελή Ιορδανίδη.

Ο Παντελής παρά το μικρό βιογραφικό έχει δείξει ιδιαίτερα αξιόλογα δείγματα γραφής τόσο στον Ολυμπιακό Κυμίνων όσο και στο Απόλλων Καλαμαριάς που έχει αγωνισθεί στο παρελθόν.

Ο σύλλογος καλωσορίζει τον αθλητή στην ομάδα και του εύχεται μία υγιής χρονιά και να πετύχει όλα όσα ονειρεύεται με την φανέλα του συλλόγου μας.”

“Ο Α.Σ.Μακεδονικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον νεαρό Γιώργο Κωσταγιάννη οποίος αγωνίζεται ως εξτρέμ.

Ο 20χρονος Γιώργος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ελευθεριακό, Αγιο Γεώργιο, Νίκη Αγκαθιάς και Θύελλα Περιστερώνας.

Ο σύλλογος καλωσορίζει τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα και του εύχεται μία υγιής χρονιά γεμάτη επιτυχίες με την φανέλα του Μακεδονικού.”