Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Κάτοικος Ζακύνθου ο Θωμάς Τριαντάφυλλος

Μια σπουδαία μεταγραφή έκανε το απόγευμα της Τετάρτης η ομάδα του ΑΟ Τσιλιβή.

Όπως αναφέρει το ioniansports, η ομάδα από το νησί της Ζακύνθου που αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική κατηγορία έκανε το μπαμ και πήρε τον νεαρό αλλά έμπειρο τερματοφύλακα Θωμά Τριαντάφυλλο.

Ο παίκτης είναι 23 ετών και έχει ύψος 1.92, Πέρυσι αγωνιζόταν στον Κρόνο Αργυράδων. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ομάδα του Ολυμπιακού Κέρκυρας, στην συνέχεια πήγε στον ΑΟ Κέρκυρας όπου αγωνίστηκε με την Κ19 στην Β΄ Εθνική. Στην συνέχεια πήγε στον Ολυμπιακό όπου και δόθηκε δανεικός στην Κέρκυρα και την επόμενη χρονιά φόρεσε την φανέλα της Βέροιας. Μάλιστα είχε έρθει στο νησί αντίπαλος της Κ19 του ΑΠΣ Ζάκυνθος με την ομάδα της Κέρκυρας.

Πρόκειται για έναν αξιόλογο τερματοφύλακα που θα βοηθήσει την ομάδα του ΑΟ Τσιλιβή στην παραμονή του στην κατηγορία. Αυτό είπε και ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις στο ioniansports. O νεαρός τερματοφύλακας δήλωσε ότι στόχος της ομάδας θα είναι η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία. Όσο για την δική του φιλοδοξία ο παίκτης δεν ήθελε να πει κάτι παραπάνω. Ο Τριαντάφυλλος είναι η 5η μεταγραφή που κάνει η ομάδα του Πλάνου μετά τους Μπατσή, Μούστα, Πεταυράκη και Παναγιωτίδη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected