Κατηγορίες
Super League 1

Για μια ακόμη φορά ο Παναθηναϊκός απέδειξε πως γίνεται δουλειά! (vid)

Η Γαλατάσαραϊ νίκησε 2-1 τον Παναθηναϊκό σε φιλικό στην Πόλη, με τους «πράσινους» να έχουν, ωστόσο, πολύ καλή εικόνα κόντρα σε ομάδα επιπέδου Champions League.

Ένας Παναθηναϊκός που έβγαλε πολύ καλά στοιχεία και έδωσε εξαιρετικά δείγματα γραφής στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ειδικότερα στο κομμάτι της κυκλοφορίας της μπάλας και της προσπάθειας για δημιουργία τόσο από το πλάι όσο και με κάθετο ποδόσφαιρο, «πλήρωσε» την ολιγωρία του σε δυο στιγμές στο κέντρο της άμυνας και μοιραία ηττήθηκε 2-1 από την ανώτερη, ποιοτικά και σε επίπεδο ετοιμότητας, Γαλατάσαραϊ στην Κωνσταντινούπολη. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη είχε για ακόμα μια φορά καλή εικόνα απέναντι σε πολύ δυνατό αντίπαλο και έδειξε πως βαδίζει στον σωστό δρόμο. Ο Μπουγιούκ και ο Ντονκ πέτυχαν τα γκολ των Τούρκων, ο νεαρός Κονάν αυτό του «τριφυλλιού».

το φιλμ του αγώνα στο onsports.gr

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης (46′ Κότσαρης), Κολοβέτσιος (59′ Νούνες), Πούγγουρας (77′ Μαυρομάτης), Γιόχανσον (72′ Αποστολάκης), Ινσούα (80′ Κονάν), Χρ. Δώνης (80′ Θεοχάρης), Ζαχίντ (72′ Εμμανουηλίδης), Χατζηθεοδωρίδης (72′ Βέργος), Κολοβός (80′ Ζαγαρίτης), Χατζηγιοβάνης (63′ Καμπετσής), Μακέντα (72′ Αλεξανδρόπουλος).

https://www.youtube.com/watch?v=pFiH_MyAjww

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected