Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στον Αιολικό ο Jesus Batiz, ανανέωσαν οι Κατσίκης και Βαλιός

Την απόκτηση του 20χρονου Χέσους Μπατίζ από την Ονδούρα ανακοίνωσε ο Αιολικός, την ώρα που παραμένουν στην ομάδα οι Παναγιώτης Κατσίκης και Στρατής Βαλιός.

Όπως αναφέρει το Sportlesvos, ο Μπατίζ είναι επιθετικός, αριστεροπόδαρος και διαθέτει διπλή υπηκοότητα αφού εκτός από αμερικανικό διαβατήριο, έχει καταγωγή από την Ονδούρα.

Ο Jesus Batiz διακρίνεται για την ταχύτητα του και την έφεση του στο σκοράρισμα. Ως κολεγιόπαιδο αγωνίστηκε στην Boston International για τρία χρόνια, σκοράροντας πάνω από 71 γκολ. Πέρσι μάλιστα, αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς στην Boston City League με 31 γκολ και 3 ασίστ, για δεύτερη σερί σεζόν, πριν πάρει μεταγραφή στη Mass United.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

“Καλωσορίζουμε στον Αιολικό και τη Μυτιλήνη το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον 20χρόνο Jesus Batiz, από την ομάδα της MassUnited FC, Βοστώνη, HΠΑ.”

“Η εταιρεία Antonakas Sports Management ήρθε σε συμφωνία με τους Παναγιώτη Κατσίκη και Στρατή Βαλιό, και ανακοινώνει την συνεργασία των δυο ποδοσφαιριστών με την ομάδα του Αιολικού για δύο (2) χρόνια. Μία ομάδα, ένα νησί.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected