Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

“Barok” Coffee Bar : Εσύ διαλέγεις απόψε!

Τρία ματς αντίστοιχων ελληνικών ομάδων σήμερα για το Europa League περιλαμβάνει το πρόγραμμα των LIVE μεταδόσεων του “Barok” Coffee-Bar”!

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς δίνει απόψε η ΑΕΚ με αντίπαλο την Κραϊόβα στη Ρουμανία. Η Ένωση θέλει να κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης, απέναντι σε μια επικίνδυνη, αλλά απολύτως βατή αντίπαλο.

Οι Ρουμάνοι από την πλευρά τους, δεν θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους, εξαιτίας των επεισοδίων που έγιναν στο παιχνίδι του προηγούμενο γύρου με την Χόνβεντ.

Με τα πόδια να είναι πολύ πιο ελαφριά, μετά την πρόκριση επί της Ντουναίσκα, ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει τη Λέγκια Βαρσοβίας εκτός έδρας για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Γιάννης Αναστασίου και οι παίκτες ξέρουν πως τους περιμένει μια δύσκολη αποστολή, καθώς είναι γνωστό πως οι οπαδοί της Λέγκια αποτελούν και τη μεγάλη δύναμη της ομάδας, δημιουργώντας εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Χωρίς απώλειες και με ένα καλό αποτέλεσμα, θέλει να φύγει ο Άρης απόψε από την έδρα της Μόλντε, για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι «κίτρινοι» γνωρίζουν πολύ καλά πως οι Νορβηγοί βρίσκονται ένα επίπεδο πάνω από την ΑΕΛ Λεμεσού και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, προκειμένου να πετύχουν μια πολύ σπουδαία πρόκριση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected