Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Αλμωπός Αριδαίας – ΦΑΣ Νάουσα 1-1

Δεν ανέδειξε νικητή η πρώτη φετινή φιλική αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο της Σωσάνδρας, όπου ο Αλμωπός Αριδαίας και ο ΦΑΣ Νάουσα αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Το παιχνίδι που διεξήχθη κάτω από αφόρητη ζέστη, μάλλον ακατάλληλη για ποδοσφαιρικό αγώνα, ήταν μέτριο και δεν θα περίμενε κάποιος κάτι διαφορετικό μετά από ένα δεκαήμερο προπονήσεων, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν για το καλύτερο και τους δύο προπονητές να βγάζουν τα δικά τους χρήσιμα συμπεράσματα.

Όπως αναφέρει το Pellasports, οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος διατήρησαν μια άκαρπη πρωτοβουλία κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, χωρίς όμως να μπορούν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη μεσοαμυντική διάταξη των φιλοξενουμένων.

Στην επανάληψη έγιναν αρκετές αλλαγές κυρίως από τους γηπεδούχους που χρησιμοποίησαν δύο εντεκάδες και το σκορ άνοιξε στο 76’ με τον Γιώργο Ελευθεριάδη να δίνει προβάδισμα στον Αλμωπό, αλλά η απάντηση των φιλοξενούμενων πηρε στο 83’ όταν ο Κώστας Ντέλλας ισοφάρισε την αναμέτρηση.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Γιουματζίδης, Χατζηλιόντας, Λαμπρίδης.

Συνθέσεις

Αλμωπός (Γιώργος Τυριακίδης) : Μένιος, Τζιμογιάννης, Γιαννόπουλος, Σαϊνατούδης, Στογιαννίδης, Νικολίτσας, Ασλαμπάλογλου, Κάρτζιος, Ξόμπλιος, Τάντιτς, Ντόγος. Αγωνίστηκαν και οι Καραγιαννίδης, Σαμαρόπουλος, Κιουλτζόπουλος, Μαγγίζης, Ελευθεριάδης Γ., Αταλασίδης, Σοφιανίδης, Παρούτογλου, Μεντής, Πέικος, Ιωάννου.

ΦΑΣ Νάουσα (Δημήτρης Χριστοφορίδης): Βόλτσης, Πίτος, Λαφάρας, Περηφανόπουλος, Σαρακατσιάνος, Γατουρτζίδης, Γιαμαλίδης, Μπιγκάνος, Ντέλλας, Κερμανίδης, Κωστογλίδης. Αγωνίστηκαν και οι Ζάχος, Αλεξιάδης, Τζουβάρας, Βασιλειάδης, Τέγος, Μπλιάτκας, Κλεφτούρης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected