Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Στον Απόλλωνα Λάρισας ο Gustavo Santos Costa, πήρε και Zisi!

Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε αργά το βράδυ του Σαββάτου (10/8) ο Απόλλων Λάρισας.

Οι “κυανόλευκοι” ενέταξαν στο δυναμικό τους τον 23χρονο (25/06/1996) Βραζιλιάνο επιθετικό, Γκουστάβο Σάντος Κόστα (η Γκουστάβο Μπαλοτέλι όπως είναι γνωστός στη χώρα του), ο οποίος ανήκε μέχρι πρότινος στη Juazeirense και παλαιότερα έπαιξε σε CRB, Μπαχία Β, Ho Chi Minh City (Βιετνάμ), Roasso Kumamoto και Nagoya Grampus (Ιαπωνία)

Την ίδια ώρα, στον Απόλλωνα θα αγωνίζεται και ο Νίκο Ζίσι, ο 24χρονος (24/08/1995) Αλβανός μεσοεπιθετικός που έμεινε ελεύθερος από την FC Kamza της χώρας του και παλαιότερα αγωνίστηκε σε Μπίλις Μπαλς και Ελμπασάνι.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

“Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει τον Βραζιλιάνο επιθετικό Gustavo Santos Costa.

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του αριστεροπόδαρου Βραζιλιάνου επιθετικού Gustavo Santos Costa.

O Custavo είναι 23 ετών γεννηθείς στις 25/06/1996 και βγαίνει πρώτη φορά από την χώρα του.

Διακρίνεται για την ταχύτητα, την εκρηκτικότητα του και το σκοράρισμα.

Ο νέος αριστερός επιθετικός της λαρισινης ομάδας, επιλέχθηκε αυστηρά ανάμεσα σε πολλούς παίκτες που είχαν προταθεί από την χώρα του καφέ, στην ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας και έρχεται με τα καλύτερα “διαπιστευτήρια”.

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στην Quazeiro.”

“Στον Απόλλωνα Λάρισας ο Νίκο Ζήση

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του αριστερού εξτρεμ Νίκο Ζήση.

Ο Ζήση προέρχεται από την Καμζα ομάδα Α’ Εθνικής κατηγορίας της Αλβανίας είναι αρκετά γρήγορος και πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Απόλλωνα είναι γεννηθείς στις 24/08/1995, έχει ύψος 1.78 και τον υποδέχθηκε στα γραφεία του γηπέδου Φιλιππούπολης ο διοικητικός της ΠΑΕ κ. Στέλιος Κουκουλης.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected