Διάφορα - Συνεργάτες

Δυάδα σπουδαίων μεταδόσεων απόψε στο “Cafe στο 90′!

Τους δύο επαναληπτικούς του ΠΑΟΚ (στην Ολλανδία) και του Ολυμπιακού (με την τουρκική Μπασακσεχίρ) προσφέρει απόψε στους θαμώνες του το ποδοσφαιρικό στέκι του Σταυρού Ημαθίας, το Cafe στο 90′!

O ΠΑΟΚ φιλοξενείται σήμερα στις 21:30 απ’ τον Αγιαξ στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» και θα τα παίξει όλα για όλα ώστε να πετύχει τη μεγάλη έκπληξη. Ο «Δικέφαλος» για να προκριθεί μετά το 2-2 της Τούμπας πρέπει να νικήσει μέσα στην Ολλανδία κάτι που θα ισούται με ένα μικρό ποδοσφαιρικό θαύμα αφού αντίπαλος του είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία, βαριά φανέλα η οποία πέρσι έφτασε ένα βήμα πριν το τελικό του Champions League.

Την ίδια ώρα, στο πλαίσιο του δεύτερου ματς του Γ’ Προκριματικού Γύρου του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το προβάδισμα από το πρώτο ματς στην Τουρκία.

Όπου είχαν νικήσει με 1-0 την Μπασακσεχίρ χάρη στο γκολ του Γιώργου Μασούρα. Αυτό το αποτέλεσμα είναι παρακαταθήκη για το σημερινό ματς, το οποίο όμως ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει ως να είναι 0-0. Αυτή η νοοτροπία υπάρχει στους Πειραιώτες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected