Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τρομερός ο Άρης στον επαναληπτικό της Θεσσαλονίκης, η πρόκριση χάθηκε στη Νορβηγία…

Κρίμα κι άδικο… Ο καλύτερος φετινός Άρης «σφυροκόπησε» επί 120 λεπτά τη Μόλντε -στο κατάμεστο Βικελίδης- όμως το τελικό 3-1 έδωσε την πρόκριση για τα πλέον οφ του Europa League στους Νορβηγούς.

Κατάθεση ψυχής από τους παίκτες του Σάββα Παντελίδη που είχαν 34(!) τελικές, τις 12 στην εστία και ένα δοκάρι με τον Ρόουζ στο 112’! Ματίγια (25′), Δεληζήσης (37′) και Ντιγκινί (84′) τα γκολ, με το συγκλονιστικό ματς να οδηγείται στην παράταση. Μια αδράνεια της άμυνας λίγο πριν το ημίχρονο, έφερε το γκολ για τους φιλοξενούμενους που πήραν μια πρόκριση που έδειχνε να ανήκει στον Άρη.

Το σημερινό ματς απέδειξε πόσο οι κίτρινοι αδίκησαν τους εαυτούς τους στο πρώτο παιχνίδι, αλλά ταυτόχρονα «αποκάλυψε» τις μεγάλες δυνατότητες που έχουν ως ομάδα.

Φουλ επίθεση και Μπάσα στον πάγκο

Με αλλαγή συστήματος και αλλαγές προσώπων παρατάχθηκε ο Άρης σε σχέση με το πρώτο ματς, καθώς ο Παντελίδης επέλεξε αυτή τη φορά 4-2-3-1.

Έτσι κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Χουλιάν Κουέστα, με τους Κόρχουτ και Σούντγκρεν στα άκρα, ενώ τελικά ως παρτενέρ του Ρόουζ στο κέντρο της άμυνας επελέγη ο Γιώργος Δεληζήσης.

Στο χώρο του κέντρου, ο Λούκας Σάσα συνέθεσε το δίδυμο των χαφ με τον Χαβιέ Ματίγια, με τον Βραζιλιάνο να αναλαμβάνει ρόλο «6αριού».

Στην επίθεση, ο Φετφατζίδης αγωνίστηκε στη δεξιά πτέρυγα, ο Λάρσον στην αριστερή πτέρυγα, ενώ ο Ντιγκινί ανέλαβε επιτελικό ρόλο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Μπράουν Ιντέγε.

Από την πλευρά του ο τεχνικός των Νορβηγών Έρλινγκ Μόε κατέβασε την ίδια 11άδα με το ματς στο Μόλντε και το ίδιο σύστημα (επίσης 4-2-3-1).

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΆΡΗΣ (Σ. Παντελίδης): Κουέστα, Σούντγκρεν, Κόρχουτ (104’ Μπάσα), Ρόουζ, Δεληζήσης, Σάσα, Ματίγια, Λάρσον (64’ Μαρτίνες), Φετφατζίδης (78’ Γιουνές), Ντιγκινί, Ιντέγε (101’ Τονσο).

ΜΟΛΝΤΕ (Ε. Μόε): Κράνινξ, Μπιόρνμπακ, Γκάμπριελσεν, Χάραλντσαϊντ, Χάουνγκεν (55’ Φόρεν), Χουσαίν, Άουρσνες, Έικρεμ (74’ Έλινγκσεν), Χέσταντ (90+9’ Κνούτζον), Όμοϊτζουάνφο (88’ Μπόλι), Τζέιμς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected