Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Στο ρελαντί η Ρεάλ στο Βίγκο! (vid)

Η Ρεάλ νίκησε με 3-1 τη Θέλτα στο Βίγκο και ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Μπενζεμά, Κρόος και Βάθκεθ τα γκολ των μερένγκες, ο 18χρονος Λοσάδα μείωσε στο ντεμπούτο του. Αποβλήθηκε ο Μόντριτς στο 56′, βασικός ο εξαιρετικός Μπέιλ.

Iδανικό ξεκίνημα για τη Ρεάλ στο ισπανικό πρωτάθλημα, η οποία δεν την έπαθε όπως η Μπαρτσελόνα που γνώρισε την ήττα (από την Αθλέτικ στο Μπιλμπάο την Παρασκευή) στην πρεμιέρα της στην ισπανική Liga.

Τι κι αν έλειπε ο νέος της σταρ, Εντέν Αζάρ; Ο Ζινεντίν Ζιντάν προτίμησε να πορευθεί με τους… παλιούς. Έδωσε φανέλα βασικού στον Γκάρεθ Μπέιλ, τον οποίον μέχρι τέλος Ιουλίου δεν υπολόγιζε. Ο Ουαλός βρισκόταν ένα βήμα από την Κίνα, τελικά για οικογενειακούς λόγους έμεινε στη Μαδρίτη και προς έκπληξη όλων βρέθηκε στο αρχικό σχήμα.

Μάλιστα ο Μπέιλ ήταν αυτός που δημιούργησε το πρώτο γκολ της ομάδας της ισπανικής πρωτεύουσας, δίνοντας την ασίστ. Ο 30χρονος βγήκε από αριστερά, έκανε το παράλληλο γύρισμα, οι Μπενζεμά και Βινίσιους πήγαν μαζί για την μπάλα και τελικά ο Γάλλος την έσπρωξε στην κενή εστία κι άνοιξε το σκορ. Μάλιστα, αυτή είναι η τρίτη σεζόν μετά το 2013/14 και το 2014/15 που ο Γάλλος πετυχαίνει το πρώτο γκολ της Ρεάλ στο πρωτάθλημα.

το φιλμ του αγώνα στο Sport24

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected