Κατηγορίες
BET

Στοίχημα : Με τα over και τον συνδυασμό των γκολ

Καλημέρα φίλες και φίλοι, ακόμα ένα στοιχηματικό τριήμερο ενόψει, ακόμα μία ευκαιρία μπροστά μας, προκειμένου να μελετήσουμε, να βάλουμε επί τάπητος την έμπνευση και με την τύχη στο πλευρό μας, να προσπαθήσουμε να σας οδηγήσουμε σε ένα ή και περισσότερα ταμεία. Πολλές φορές από αυτήν εδώ την στήλη, έχουμε τονίσει ότι θα γέμιζε όλο και περισσότερο το κουπόνι του στοιχήματος με τα μεγάλα πρωταθλήματα έτσι κι έγινε. Μετά την είσοδο των Άγγλων έχουμε και την είσοδο των Ισπανών με την Πριμέρα να κάνει πρεμιέρα και έτσι αυξάνονται οι επιλογές μας. Θα πάμε με τους Άγγλους ξανά, τους Ολλανδούς και θα τιμήσουμε και τους Ισπανούς. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ (17:00):

Η Ευρωπαία Λίβερπουλ φιλοξενείται από την Σαουθάμπτον τη δεύτερη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Η ομάδα του Κλοπ πηγαίνει στον αγώνα με δύο τρόπαια στην αγκαλιά της, ένα του Champions League κι ένα του Super Cup, που κατέκτησε πριν λίγες μέρες. Δεν ενισχύθηκε αρκετά, δεν έκανε μεγάλες μετεγγραφές, παρά μόνο του τερματοφύλακα Αντριάν από την Ουέστ Χαμ και του Λόνεργκαν επίσης τερματοφύλακα από την Μίντλεσμπρο. Ο Άλισον τραυματίστηκε, ο Αντριάν επίσης και η ατυχία χτύπησε για τα καλά την ομάδα του Κλοπ, η οποία θα έχει και τους Κεϊτά και Κλάιν εκτός. Η Σαουθάμπτον δεν ενισχύθηκε σημαντικά, αντιθέτως έχασε παίκτες-κλειδιά όπως τους Όστιν και Τάργκετ και δεν τους αντικατέστησε. Οι Κόκκινοι έχουν μια θετική δίχρονη παράδοση μέσα στην αντίπαλό τους με δύο νίκες και μάλιστα με άνω του ενός γκολ. Θα δηλώσουμε στην καλύτερη ομάδα και την πιο πλήρη την στήριξή μας. Πάμε με το διπλό και τον συνδυασμό. 2+over 1.5 στο 1.70 (Stoiximan).

Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης (18:00):

Συνεχίζουμε με την πρεμιέρα των Ισπανών και την Ρεάλ Μαδρίτης που δοκιμάζεται σε μια δύσκολη έδρα, αυτή του Βίγκο με την Θέλτα να την δυσκολεύει παραδοσιακά. Η Ρεάλ ενισχύθηκε σημαντικά αυτό το καλοκαίρι, έκανε την μεγάλη μετεγγραφή κλείνοντας τον Αζάρ, ένα κόλπο-γκρόσο που ελπίζει να της βγει, και λογικά έτσι θα γίνει. Ο Μπέιλ και ο Χάμες όπως φαίνεται θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με την Ρεάλ, καθώς έχουμε ανατροπή σχεδίων ενώ θα τους πλαισιώνουν φέτος και οι Μεντί (Λυών), Έντερ Μιλιτάο (Πόρτο), Γιόβιτς (Άιντρ. Φρανκφούρτης) και Κούμπο (Τόκιο). Η Θέλτα από την άλλη, κινήθηκε σωστά στο μεταγραφικό παζάρι, πήρε καλούς παίκτες που θέλει να κάνουν τη διαφορά όπως ο Σάντι Μίνα (Βαλένθια), ο Σεϊχ Παπέ (Λυών) και Ντένις Σουάρεζ (Μπαρτσελόνα). Η Θέλτα με την Ρεάλ πάντα σκοράρουν και δίνουν και μεγάλα σκορ με θέαμα. Στα φιλικά της έδειξε πολύ κακή εικόνα, κάκιστη άμυνα και υψηλά σκορ. Η Θέλτα από την άλλη έδειξε καλή εικόνα, σκόραρε σε όλα σχεδόν τα φιλικά της και περιμένουμε να κάνουμε πάλι το ίδιο. GG+over 2.5 (Betshop).

Έμμεν – Χέρενφεεν (21:45) :

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με το παιχνίδι της Έμμεν με την Χέρενφεεν. Οι δύο ολλανδικές ομάδες φημίζονται για το όβερ τους και δεν διστάζουν να το αποδείξουν. Η Έμμεν δέχτηκε 5 γκολ από τον Άγιαξ και δεν σκόραρε με την Χρόνινχεν. Η Χέρενφεεν έριξε 4 γκολ στην Χεράκλες εκτός και ήρθε 1-1 με την Φέγενορντ. Μεταξύ τους έχουν 2/3 over 2.5. Υπάρχει κίνητρο και αυτό είναι βαθμολογικό. Θα προσπαθήσουν να σκοράρουν και οι δύο αλλά και η Χέρενφεεν το βγάζει μόνη της το over. Over 2.5 λοιπόν, στο 1.62 (Stoiximan).

Δωρεάν προγνωστικά και αναλύσεις καθημερινά από την ομάδα του Sportbet.gr, καλή τύχη!!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected