Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μεταγραφή για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου

Γράφει η Γαρυφαλλιά Σταματάκη

Η ανοδική και πολλά υποσχόμενη καριέρα του νεαρού και ταλαντούχου πορτιέρο, Τριαντάφυλλου Γκαϊδατζάκη, συνεχίζεται, καθώς επιχειρεί νέο άλμα στην καριέρα του με την σημερινή του μεταγραφή στον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Όπως αναφέρει το Serresgoal, ο 17χρονος Τριαντάφυλλος Γκαϊδατζάκης, που τα διαπιστευτήριά του στο Σερραϊκό φίλαθλο κοινό τα έδωσε αρχικά με την φανέλα του Αστέρα Νεοχωρίου το 2017-18, όταν με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του συνέβαλλε τα μέγιστα να αναδειχθεί Πρωταθλήτρια στην Ανώτερη κατηγορία (Β’ όμιλο) η ομάδα του και ακολούθως να πανηγυρίσει την άνοδο στην Επίλεκτη μέσα από την διαδικασία των Play Off.

Συνέχισε στους Πρωτευουσιάνους, όπου με τη φανέλα της Serres 1800 έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις και η ανοδική του πορεία πέρσι στο Β’ μισό (2018-19) τον οδήγησε στον Εθνικό Σιδηροκάστρου της Γ’ Εθνικής.

Ο νεαρός πορτιέρο, Τριαντάφυλλος Γκαϊδατζάκης, προέρχεται από τα τμήματα υποδομών του Πανσερραϊκού (Πήγασος), μέλος για μια διετία των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Σερρών (Παίδες, Νέοι), με την ομάδα των Νέων δε, αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος το 2017.

Αναλυτικά :

“Ο Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του, με τον τερματοφύλακα Τριαντάφυλλο Γκαϊδατζάκη.

Ο Τριαντάφυλλος είναι γεννημένος στις 09/09/2002 και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην ομάδα του Εθνικού Σιδηροκάστρου.

Τριαντάφυλλε καλωσόρισες στον Απόλλωνα Παραλιμνίου και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected