Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Οι 8 νέοι παίκτες της Νίκης Βόλου

Επιμέλεια : Γαρυφαλλιά Σταματάκη

Στην Πορταριά βρίσκεται η Νίκη Βόλου, που αναχώρησε για το χωριό του Πηλίου στις 12.30 το μεσημέρι από το Πανθεσσαλικό και σήμερα το απόγευμα πραγματοποιεί την πρώτη της προπόνηση, καταλύοντας αρχικά στο αρχοντικό Κλείτσα.

Όπως αναφέρει το magnesianews, στα γραφεία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό, βρέθηκαν οι πέντε παίκτες που έμειναν από πέρσι, δηλαδή οι Μάνος Αποστολίδης, Κώστας Παπαδόπουλος, Νίκος Παπαδήμας, Γιώργος Ιορδανίδης και Απόστολος Τσιώλης, αλλά και οι επτά από τους οκτώ νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην ομάδα. Αφού τους μίλησαν οι Αλέξης Παπακωνσταντίνου και Βασίλης Βενέτης φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί. Δύο ξένοι αλλά και ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος είχαν ήδη πάει στην Πορταριά.

Αύριο Τετάρτη αναμένεται και ο Κρουθ στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, όπου θα τον υποδεχθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τους διοικούντες και φίλαθλοι. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν κι άλλες αφίξεις, όπως του Καμπαγέρο και του Λούκας Γκαρσία κι όχι μόνο, ώστε οι προπονήσεις να γίνονται με τουλάχιστον είκοσι παίκτες.

Οι καινούργιοι Έλληνες παίκτες της Νίκης είναι οι:

Σάββας Κυριακίδης: ο 32χρονος αριστερός μπακ χαφ έχει περάσει από τη Νίκη την περίοδο 2011-12, ενώ τις τρεις τελευταίες σεζόν είχε 21 συμμετοχές με την Καβάλα, 26 με τον Ηρακλή και 22 με τη Βέροια.

Βασίλης Βοσνιάδης: ο 24χρονος αριστερός μπακ και μικρότερος γιος του προπονητή Αλέκου Βοσνιάδη μοίρασε πέρσι τη χρονιά σε Καβάλα και Δόξα Δράμας, παίρνοντας λίγο χρόνο συμμετοχής.

-ο 24χρονος στόπερ Μανώλης Αλιατίδης, που έχει γεννηθεί στην Πτολεμαΐδα, ήταν πέρσι στην Καλαμάτα, έχοντας 24 συμμετοχές και 3 γκολ.

-ο 32χρονος Γιάννης Βοσκόπουλος ήταν πέρσι συμπαίκτης με τον Αλιατίδη στην Καλαμάτα (25 ματς). Έχει ξεκινήσει από τον ΠΑΟΚ, έχει παίξει οκτώ χρόνια στον Πανσερραϊκό κα συνολικά έχει 25 συμμετοχές στην Α’ Εθνική, 182 στη Β’ και 25’ στη Γ’ με εννιά γκολ, ενώ μετρά και 23 αγώνες στο Κύπελλο Ελλάδος.

-ο 21χρονος αριστερός χαφ Βαγγέλης Λίτσιος, που κατέγραψε πέρσι με τα Μετέωρα 23 ματς και 6 γκολ.

-ο πολύπειρος 34χρονος δεξιός οπισθοφύλακας Τάσος Παγώνης με τις 270 συμμετοχές κι τα πέντε γκολ σε Α’, Β’ και Γ’ Εθνική. Τελευταία του ομάδα ο Διαγόρας Ρόδου, ενώ έχει περάσει από Πανσερραϊκό, Εορδαϊκό, Βέροια, Αναγέννηση Επανομής, Καβάλα, Χανιά, Κισσαμικό, Δόξα Δράμας και Αστέρα Αμαλιάδας.

-ο 20χρονος ομογενής αριστερός μπακ Αντρέας Παρασκευάς, που ανήκε στην Μπάνικ Οστράβα

-ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος, που επιστρέφει για μία τρίτη θητεία στη Νίκη μετά το 2013-14, όταν και πανηγύρισε την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ, και το 2015-16 στη Γ’ Εθνική. Ο 28χρονος αμυντικός χαφ είχε μόλις δύο συμμετοχές πρόπερσι στην Παναχαϊκή και καμία πέρσι στην πατρινή ομάδα. Ο Μπιτσάκος πήγε κατευθείαν στην Πορταριά και δεν πέρασε από τα γραφεία στο Πανθεσσαλικό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected