Διάφορα

Παραλίγο νέο θύμα από κακοτεχνίες στα ελληνικά γήπεδα! Σιδερένιο τέρμα καταπλάκωσε 9χρονο αγόρι

Στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού νοσηλεύεται ένα παιδί που τραυματίστηκε την ώρα που έπαιζε σε ανοιχτό χώρο αθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ (αλάνα) στο χωριό Κοκάλα Μάνης.

Συγκεκριμένα το καταπλάκωσε τέρμα ποδοσφαίρου μπροστά στα μάτια των φίλων του. Ο συγκεκριμένος χώρος είχε μπασκέτες ενώ τα τέρματα ήταν δεμένα με σχοινί γύρω από αυτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flynews, το παιδάκι, που κατοικεί μόνιμα στην Αθήνα, βρέθηκε στη Λακωνία για διακοπές στο χωριό του πατέρα του. Την ώρα λοιπόν που έπαιζε ποδόσφαιρο με τον αδερφό του και τους φίλους του, βρισκόταν κάτω από το τέρμα το οποίο ήταν δεμένο πρόχειρα με σχοινιά από μια μπασκέτα, για αδιευκρίνιστο λόγο αναποδογύρισε με αποτέλεσμα το δοκάρι να χτυπήσει το άτυχο παιδί στο κεφάλι.

Ο 9χρονος μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Αρεόπολης και από εκεί στο νοσοκομείο Σπάρτης όπου οι γιατροί έκριναν αναγκαία την μεταφορά του στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Ο FLY επικοινώνησε με τους γιατρούς του νοσοκομείου Σπάρτης οι οποίοι δήλωσαν ότι το συμβάν έλαβε χώρα τον 15Αυγουστο. Το 9χρονο παιδί διεκομίσθη στο νοσοκομείο Σπάρτης αλλά λόγω του σοβαρού χτυπήματος που είχε στο κεφάλι (είχε υποστεί πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις) κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο Αγλαϊα Κυριακού, όπως και έγινε.

Σύμφωνα με τη μητέρα του το παιδί έχει σπάσει τη βάση του κρανίου του, έχει υποστεί ρήξη τυμπάνου και επιπλέον έχει σπάσει το κόκκαλο πάνω από το φρύδι. Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected