Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Επιστρέφει στην Επισκοπή ο Ξεπαπαδάκης

Ξανά με την κυανόλευκη φανέλα ο Βαγγέλης Ξεπαπαδάκης.

Ο 20χρονος (12/01/1999) μέσος με καταγωγή από το Ηράκλειο, έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ, από τον οποίο είχε δοθεί δανεικός στον Ατσαλένιο.

Η ανακοίνωση :

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Βαγγέλη Ξεπαπαδάκη. Πρόκειται στην ουσία για ένα δικό μας παιδί το οποίο ξεκίνησε από τις ακαδημίες του συλλόγου μας γι’ αυτό και η χαρά μας είναι διπλή. Ο Βαγγέλης γεννήθηκε στις 12/1/1999, έχει ύψος 1.74μ. και αγωνίζεται σε θέση κεντρικού χαφ.

Το ποδόσφαιρο το ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία στην Επισκοπή και λίγο μετά, μεταπήδησε στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Εκεί παρέμεινε μέχρι το 2018 όπου πήρε μεταγραφή στον ΟΦΗ Κ20. Πέρυσι στο β’ μισό της περιόδου μεταπήδησε στον ΠΟΑ.

Ο σύλλογός μας, του εύχεται υγεία και πολλές ομαδικές αλλά και προσωπικές επιτυχίες».

Αμέσως μετά τη νέα συμφωνία ο 20χρονος χαφ δήλωσε όλο νόημα για την επιστροφή του στον σύλλογο: «Για μένα είναι ξεχωριστή χαρά να αγωνίζομαι στην ομάδα της Επισκοπής, στην ομάδα του τόπου μου. Ο στόχος μου είναι ο στόχος της ομάδας. Να πετύχουμε και να ανέβουμε κατηγορία. Για μένα είναι μια νέα αρχή και είναι χαρά μου που με εμπιστεύθηκαν, ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Νικολιδάκης αλλά και ο προπονητής κ. Γιάσμινκο Βέλιτς. Ας έχουμε υγεία όλοι μας και τα υπόλοιπα είναι θέμα δουλειάς».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected