Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Δια πυρός και σιδήρου” πέρασε από το Νόριτς η Τσέλσι! (vid)

Με τον Τάμι Άμπραχαμ να σκοράρει δυο φορές και τον Μέισον Μάουντ να βρίσκει δίχτυα για δεύτερο σερί ματς, τα… νιάτα της Τσέλσι χάρισαν στην ομάδα την πρώτη της νίκη για τη φετινή Premier League με το τελικό 3-2 στην έδρα της Νόριτς. Γκολ για τρίτο σερί παιχνίδι και 5ο τέρμα συνολικά για τον Πούκι!

Η ανισορροπία που παρουσιάζει η Τσέλσι ανάμεσα στο μεσοεπιθετικό και το αμυντικό κομμάτι είναι ικανή να την «κάψει» τελείως τη φετινή σεζόν. Τουλάχιστον με τα δεδομένα που παρουσιάζει μέχρι και αυτή τη στιγμή. Οι «μπλε» του Λονδίνου, δίχως να πιάσουν υψηλή απόδοση, κατάφεραν να βρουν δυο γκολ από νωρίς στο «Carrow Road» και ισοφαρίστηκαν κάθε φορά που κατάφερναν να βρουν τρόπο να σκοράρουν!

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Νόριτς: Κρουλ, Άαρονς, Χάνλεϊ, Γκόντφρεϊ, Λιούις, Λέιτνερ (81′ ΜακΛιν), Τράιμπουλ (81′ Βράντσιτς), Μπουεντία, Στίπερμαν (81′ Σρμπένι), Κάντουελ, Πούκι

Τσέλσι: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Ζούμα, Έμερσον, Κόβασιτς, Ζορζίνιο, Μπάρκλεϊ, Πούλισιτς (84′ Γουίλιαν), Άμπραχαμ (75′ Ζιρού), Μάουντ (90′ Μάρκος Αλόνσο)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected