Football League - Μεταγραφές

Κάτοικος Ρόδου ο Μιχάλης Φράγκος

Κινούμενη με άκρα μυστικότητα η διοίκηση του Ιάλυσου πραγματοποίησε μια πολύ σπουδαία μεταγραφική κίνηση, καλύπτοντας έτσι το κενό στην επιθετική γραμμή του Σάκη Παπαβασιλείου.

Μπορεί η περίπτωση του Σωτήρη Πίσπα να μην προχώρησε, ωστόσο οι «ερυθροκίτρινοι» βρήκαν την ιδανική λύση στο πρόσωπο ενός δικού του παιδιού.

Όπως αναφέρει το xxsports, πρόκειται για τον Μιχάλη Φράγκο που επιστρέφει μετά από επτά χρόνια στο νησί μας για λογαριασμό του Ιάλυσου. Ο 29χρόνος επιθετικός που κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα στην Football League με την φανέλα του Βόλου βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής στην Ρόδο, έχοντας προχωρημένες συζητήσεις με την διοίκηση του Ιάλυσου. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν μαζί από την νέα σεζόν, ξεκινώντας άμεσα προπονήσεις με τους «τοξοβόλους».

Ο Ροδίτης ποδοσφαιριστής το τελευταίο διάστημα συμμετείχε στις προπονήσεις της Λαμίας, προσπαθώντας να βρει χώρο για να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας, από το μέρος το οποίο κατάγεται η σύζυγος του. Παρόλα αυτά, το όνειρο της Superleague δεν έγινε πραγματικότητα και έτσι ο Ιάλυσος δεν έχασε την ευκαιρία να τον κάνει δικό του.

Ο Φράγκος σε πολύ μικρή ηλικία έφυγε από το νησί της Ρόδου για να βρεθεί στις ακαδημίες του Θρασύβουλου. Μεταξύ άλλων φόρεσε τις φανέλες των Πρέβεζα, Διαγόρα, Ρόδου, Πανηλειακού, Φωκικού, Λαμία, Καλλιθέα, Καλλονή, ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν ο Βόλος με τον οποίο σε συμμετοχές πέτυχε 8 τέρματα βοηθώντας τα μέγιστα, ώστε η ομάδα της Μαγνησίας να πάρει την άνοδο.

Συνολικά στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας έχει 9 συμμετοχές, ενώ στο πρωτάθλημα της Football League μετράει συνολικά 129 συμμετοχές και 39 τέρματα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected